2777
2789
عنوان

توقع زیاد یعنی چی

165 بازدید | 10 پست

اینکه یه دختر اول زندگی از پسری که تک فرزنده نه انتظار خونه خریدن داشته باشه نه بگه حقوق آنچنانی میخوام هیچی نخواد هیچ انتظاری نداشته باشه فقط بگه ۳۱۳ تا مهریه توقع زیادیه؟

تا جایی که من میدونم همه پدر و مادرا تا جایی که از دستشون بربیاد حتی از خودشون میزنن ولی واسه بچشون هزینه میکنن پدرم از وقتی من و برادرم کوچیک بودیم به فکر آیندمون بود واسه داداشم خونه ساخت برای من از نظر جهاز و خرج های دیگه همه جوره ساپورتم کرد.

خانواده این آقا هیچ کاری نکردن مهریه هم میگن فقط ۱۱۴ تا.

نمیدونم بخدا.شاید پدر و مادر من عجیبن که از قدیم به فکر آینده بچه هاشون بودن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همینه میگن با هم سطح خودتون ازدواج کنید.

توقعم زیاده؟

بخدا من تو اطرافیانم دیدم خانواده پسر راضی به ازدواج پسرشون با دختر نبودن اختلاف فرهنگی داشتن ولی بخاطر پسرشون کوتاه اومدن همون عروس همه جور بی احترامی به خانواده شوهرش میکنه بازم خانواده شوهرش احترامشو نگه میدارن میگن بخاطر پسرمون چیزی نمیگیم حتی  مادرشوهر طلاشو فروخت پولشو داد عروسش دندوناشو درست کنه.

خانواده این آقا یجوری دارن رفتار میکنن انگار من رفتم خواستگاری پسرشون

اصلا با این قضیه کنار نیا اگه تو خونه پدر تو اوج خوشبختی باشی و بری خونه شوهر که کمتر پدرته مطمئن با ...

همین الانم دارم حسرت میخورم که همه دوستام و فامیلامون مهریه شون ۵۰۰،۶۰۰ تا به بالاست خانواده شوهرشون اول ازدواج خونه نو واسشون خریدن که عروس جهازشو ببره تو خونه تازه کلید خورده بچینه ماشین واسشون خریدن عروسی گرفتن.

بعد من دارم بخاطر ۳۱۳ تا سکه محکوم میشم به پر توقع بودن

چرا جدا نمیشی😐😐😐

خودش راضیه خانوادش میگه نه‌.

امروز جدی باهاش صحبت کردم گفتم ما ۲ نفر قراره ازدواج کنیم خودمون باید تصمیم بگیریم من و تو قراره عقدنامه رو امضا کنیم نه خانوادت

افرین خوب کردی جدا شو به نظرم

چجوری بهش بفهمونم که خانوادش به فکرش نیستن؟

اگه به فکرش بودن واسه همین یدونه بچشون یه سرمایه ای جور میکردن زمین یا خونه یه چیزی میخریدن.بااینکه همه ی اطرافیانم پدر برای پسرش میخره ولی این پسر روی پای خودش وایستاده خودش ماشین خریده.واسه مخارج عقد و عروسی خانوادش بجای اینکه بگن ما تقبل میکنیم میگن ماشینتو بفروش😐😐به این فکر نمیکنن که ماشینو بفروشه بعد پول اجاره خونه رو چیکار کنه

چجوری بهش بفهمونم که خانوادش به فکرش نیستن؟اگه به فکرش بودن واسه همین یدونه بچشون یه سرمایه ای جور م ...

ببین عزیزم تو لازم نیس بهش بفهمونی فقط یبار بهش بگو اون اگه واقعا باهوش باشه و بخواد بفهمه سریع مطلبو میگیره ولی اگه طرفداریه خانوادشو کرد بدون هیچ حرفی بگو نمیخوام باهات باشم و جداشو تمام 

اگه الان فداکاری نکنی تو اینده فدا میشی اینو یادت نرع...!

کارما میکنه مادرتو ستایش((: