2777
2789
عنوان

عمل بینی شیراز یا اهواز

127 بازدید | 11 پست

سلام روزتون بخیر

دختراا من میخوام بینی مو عمل کنم اما نمیدونم کدوم جراح خوبه

خودم شیرازم دکترای شیراز رو تحقیق کردم ناراضی زیاد داشتن

از اهواز هم تحقیق کردم هم قیمتاشون خوبه همم نظر بد درموردشون نبود

بینیم هم گوشتی هم استخوانی

اگر ممکن و اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید🥰🙏

قطعا شیراز

البته هردکتری بری هم خرابکاری داره هم نمونه کار عالی

باید بدونی چه نتیجه ای مدنظرته و طبق اون دکترتو انتخاب کنی

و  اینکه نتیجه ی عمل ب بینی خودتم مربوطه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استخوانی پیش دکتر موسی دهاز عمل کردم بدون اغراق میگم یکی از قشنگ ترین دماغ های عملی ک میشه دید دماغ منه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اهواز دکتراش خوبنمعمولا از شهرای اطرافش مثل دزفول و شوشتر اکثرا میزن اهواز به دلیل امکانات و دکتراش

قیمتاش هم خوب بود و نمونه کاراشون نسبت ب شیراز اما من داخل دیوار ک نگاه کردم و صحبت کردم احساس میکنم دکتر نیستن البته بازم میگم فعلا تو دیوار سرچ کردم

قیمتاش هم خوب بود و نمونه کاراشون نسبت ب شیراز اما من داخل دیوار ک نگاه کردم و صحبت کردم احساس میکنم ...

عزیزم دکترای معروف اهواز توی دیوار نیستن معمولا پیج دارن اونجا تحقیق کنید بهتره