2777
2789
عنوان

خانمای دانا بیاین

167 بازدید | 25 پست

حدود ده سال میشه باخانواده شوهرم قهرم حالا عمه شوهرم حالش بد شوهرم میگه میای یا نه 

خودشم اصلا رفت و آمد نداشته  میگم الان بریم  میگن گذاشتن تو ناراحتی اومدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برو ،نری بدمیشه حتی تو سختی وناراحتی هم حاضر نشی بری اوج سنگ دلی تو نشون دادی اتفاقا تو ناراحتی بری تاثیرش بیشتره بهونه ای پیداشده واسه آشتی من کاری بادلیلش ندارم ولی دنیا ارزششو نداره ده سال با خونوادا پدر شوهرت قهر باشی 

بنظرم برو ،نری بدمیشه حتی تو سختی وناراحتی هم حاضر نشی بری اوج سنگ دلی تو نشون دادی اتفاقا تو ناراحت ...

بخدا سنگ دل نیستم  اصلا از زندگی هیچی جز سختی بد بختی نصیبم نشد خیلی اذیتم کردن پیر و مریضم کردن بخدا 

چند وقت پیش دخترش دیدم ازم رو برگردوند احساس میکنم خیلی کوچیک میشم میخواستم سلام کنم بهش ولی اون ا ...

اها اگه با خود عمه شوهرت مشکلی نداشتین برو عیادت یه سر می‌زنین ده دقیقه میشینین بر میگردین. برای دخترش نمیرین که وقتی هم رفتی محل به دخترش نده. 

من باشم میرم عزیزم، هر چقدر هم که سخت باشه میرم در حد 10 دقیقه، خدایی نکرده اتفاقی برای ایشون بیافته میخواهید برید مراسمش؟اینجوری که خیلی بدتر میشه
من میرم حرفی نمیزنم، معلومه که جو سنگینه، معلومه که هر دو طرف یه گاردی داره، ولی هم وجدانت راحته، هم اینکه بقیه میبینن که شما پیشقدم شدید و حرف و حدیثی باقی نمیمونه
از قدیم گفتن که بخشش از بزرگانه
کسی که ببخشه و پیشقدم بشه مطمئناً روح بزرگی داره 

یه روزی می رسه که پدر شوهر و مادر شوهرت هم از دنیا می رن و اگه قطع ارتباط باشی دیگه هر موقع بخواهی برگردی نمی شه..خودت روت نمی شه...هرگز حرفم این نیست که حق با اونها بوده ها! فقط دارم از عواقب قهر می گم...

به نظر من زودتر در رفت و آمد رو باز کنید.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یکی میگه برو به این دلیل یکی میگه نرو به اون دلیل حس خودت چیه اگه با نرفتن خیلی راحت نرو منم با خواهر برادرهای نانتنیم قطع ارتباط کردم جایی که حس کنم نیازه میرم وتامام خیلی هم اعصابم راحت شده

یه روزی می رسه که پدر شوهر و مادر شوهرت هم از دنیا می رن و اگه قطع ارتباط باشی دیگه هر موقع بخواهی ب ...

چون وضع مالیم خوب نیست  خودشون کم محلم میکنن شوهرم خیلی کم کاری کرد  بماند که خودش هم خودمو کشت هم بچه هامو انقد افسرده ایم 

یکی میگه برو به این دلیل یکی میگه نرو به اون دلیل حس خودت چیه اگه با نرفتن خیلی راحت نرو منم با خواه ...

نمیدونم از یه طرف خیلی آزارم دادن 

از یه طرفم بچه نیستم  

آشتی کردن سم برای زندگیم