الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خون به دلم کردن هر روز گریه میکنم مثل یه حیون که گوشه حیاط میبندن نمیزارن تکون بخوره سر همین دختر کو ...
فک نمیکنم بلایی ک خونواده شوهرم سر من اوردم خونواده شوهری سر عروسش اورده باشه البتع فقط فک میکنم! پدرشوهر من جلو جمع زد تو گوشم با اینکه مقصر جاریم بود! چندین بار از خونه بیرونم کردن ، بچمو ازم گرفتن ، ۳ ماهه ویار شدید داشتم طوری ک خون بالا میوردم منو نبردن دکتر ی قرص برام بیارن میگفتن فهلا زوده هیچیت نیس تحمل کن!! مث کلفت باهام رفتار میکردن حتی اجازه نمیدادن شوهرم واسم ی کیک و شیر بیاره قیامت ب پا میکردن زهرمارم میکردن، اما نهایت چند روز قهر میکردم یا ی ماه ، عریزم ده سال خیلیه ،اون طفل معصوم دلش پدربزرگ و مادربزرگشو میخاد قهر طولانی اصلا خوب نیس درسته کینه داری راستش منم دارم اما اینهمه قطع ارتباط اصلا خوب نیس
فک نمیکنم بلایی ک خونواده شوهرم سر من اوردم خونواده شوهری سر عروسش اورده باشه البتع فقط فک میکنم! پد ...
دلت خوشه اونا ماله دنیا واسشون شیرینه وضع مالیم خوب نیست شوهرم دارو ندارمو گذاشت گلد کوییس اونا فقط داشته باشی باهت خوبن اصلا نمیذاشتن در خونه ام رو رو پدر مادرم باز کنم هنوز مادرم خونه من یه ناهار نخورده
بخدا هیچوقت جواب ندادم حتی پامو جلوشون دراز نکردم ولی وقتی بخودم اومدم دکترا گفتن ناراحتی اعصاب گرفت ...
ما اومدیم به این دنیا که روحمون بزرگتر بشه هرچی مشکلات بیشتر باشه روح بزرگتر و قوی تر میشه تو الان تجربیاتت و فکرت و عقلت خیلی بیشتر از یک دختر مجرد هست وقتی با دخترای چند سال از خودم بزرگتر و مجرد هستن میبینم چقدر فرق میکنم روح ادم مثل یه میوه کال میمونه که با اومدن به این دنیا و حل کردن مشکلات بزرگتر میشه