2777
2789
عنوان

مزاحم تلگرامی

395 بازدید | 12 پست

دوستان من توتلگرام توهیچ گروهی نیستم کلا فعالیتی هم ندارم،آیدی هم نذاشته بودم چندروز پیش یکی ازفامیلانمیتونس پیدام کنه گفت آیدی بذارپیدات کنم که گذاشتم،امشب باهمسرم نشسته بودیم فیلم میدیدیم یهو ازتلگرام یکی به اسم پسر استیکرفرستاد بدون شماره بود،همسرم گفت بلاکش کن گفتم بذارببینم شایداشناباشه چون اکثرا اسم پسراشون یاهمسرشون میذارن اسم اون مزاحمه هم اسم همسر دوستم بود نوشتم شما،نوشت سلام عزیزم خوبی وای شماچقدرخوشگلی محوچشات شدم،دیگه همسرم دیوونه شد که گفتم بلاک کن نشستی اس بازی میکنی،گفتم بابایدونه فرستادم شما.زدم بلاکش کردم.عکس پروفایلش هم مشخص بود فیک بودخودش نبود

،خواستم ببینم شمامیدونین این چطوری اومده؟توهیچ گروهی نیستم ،شمارمو جز دوستام و فامیلاکسی نداره.کلا ازعصر کلافه ام ،تا وقتی مجردبودم نمیترسیدم الان بعدازدواج اینجورچیزا یامزاحمتا میشه قلبم میاد دهنم 

عزیزم برای چی می ترسی مگه به خودت شک داری؟

گاهی یسری ادم مربض رندوم ایدی سرچ می کنن مزاحم میشن

تو قسمت ستینگ تلگرام تنظیم من که فقط کسایی که شمارشونو داری بتونن بهت دیام بدن نه هر ادم مریضی 

نگرانم نباش تو هیچ کار اشتباهی نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای چی می ترسی مگه به خودت شک داری؟گاهی یسری ادم مربض رندوم ایدی سرچ می کنن مزاحم میشنتو قسمت ...

اولین باربودهمچین موردی پیش اومد،درسته همسرم رفتار غیرمنطقی نشون نداد فقط اولش که گفت بلاک کن گفتم بذاریدونه بفرستم شما شایداشناباشه،که گفت نشستی اس بازی میکنی بلاکش کن،در کل خودم ترسیدم از اینکه نکنه یوقت بدفکرکنه همسرم.

دیگه آیدی مو پاک کردم

اولین باربودهمچین موردی پیش اومد،درسته همسرم رفتار غیرمنطقی نشون نداد فقط اولش که گفت بلاک کن گفتم ب ...

خداروشکر همسرتون ادم منطقی ایه اصلا نگران نباش میگم که تو ستینگم میتونی تغیر بدی که هرکسی بهت پیام نده خیالت تخت تخت بشه😘

خداروشکر همسرتون ادم منطقی ایه اصلا نگران نباش میگم که تو ستینگم میتونی تغیر بدی که هرکسی بهت پیام ن ...

مرسی جانم خیالم پس راحت شد ازهمون آیدی باشه،دیگه اونو پاک کردم

به عنوان کسی که خودش یه عمر مزاحم تلگرامی بوده باید بگم‌که باهات آشناست و میشناسیش شمارت رو هم داره ...

اخه اگه شماره داشته باشه مسلما شماره اش مگه نباید بیفته بهم؟شماره نبود فقط اسم اش بود

اخه اگه شماره داشته باشه مسلما شماره اش مگه نباید بیفته بهم؟شماره نبود فقط اسم اش بود

شمارتو داره ولی نه تو جز مخاطبین اونی نه اون جز مخاطبین تو. اگه جز مخاطبین نباشه خب میتونه شمارشو مخفی کنه دیگه