2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست
قسمت جالبش اینجاست راننده سرویس باز صبح داد میزد این لگن مال کیه جا مونده اون لیف کیه  دیگه اخ ...

😂😂😂😂

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه خاطره بگم از زمان دانشگاه که یک ماه حموم خوابگاه خراب بود اقا سرویس دانشگاه هر شب میومد ما رو میب ...

یعنی از خنده دارم منفجر میشم

خیلی قشنگ تعریف کردی

ایشالله همیشه شاد باشی

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

یه بار با دوستم رفته بودیم خرید...یه پسر مهاجراومد بهش گفت خانوم ایفتیخار اشنایی میدی(افتخار اشنایی منظورش بود)دوستمم کلی تیپ زده بود...شروع کرد جیغ داد..پسره در رفت

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
بيني مو عمل كرده بودم چسب داشت يه پسر از اين شلوار چين پليسه كلوش ها پوشيده بود بهم گفت دماغ تو ختنه ...

ب منم گفتن چسب دیگه قدیمی شده منگنه بزن

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب
يه بار با دوستم بيرون بوديم يه پسره گير داده بود منم جوابشو نميدادم بعد دوستم گفت گمشو ديگه گفت به ...

برا منم پيش اومد 

پسره زشت و لاغر و بد تيپ افتاده بود دنبالمون😑

گيرداد ب دوستم هي حرف ميزد و ميومد 

اخر بهش گفتم راهتو بكش برو ديگه بيشعور😷

برگشت گفت حسودييي حسودييي !اره حسوديت شده من ب تو گير ندادم😑

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دوران دانشجویی یه پیر مرد خرفت از کنار من و دوستم رد شد  گفت  جون میده ببری از پشت... خاک ...

یه دوستم دوران دانشجویی رفته بود نجاری یه اینه واسع اتاقشون درست کنه اونم پیرمرد بود

گفته اینه رو داد دستم اونجام رو گرفته بود 😲😲😲

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
قسمت جالبش اینجاست راننده سرویس باز صبح داد میزد این لگن مال کیه جا مونده اون لیف کیه  دیگه اخ ...

وای خدا چیکارت نکنه😂😂😂

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین
یه دوستم دوران دانشجویی رفته بود نجاری یه اینه واسع اتاقشون درست کنه اونم پیرمرد بود گفته اینه رو د ...

وای با آینه میزد تو صورتش 😕

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین