2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست

یه بار از یه پیاده رو باریک رد میشدم خییلی هم خلوت بود یه پسر بچه ده دوازده ساله با دوچرخه از روبرو میومد به دیوار تکیه دادم گفتم رد شو عزیزم

یه دفعه سینمو گرفت بعد رد شد خاک بر سر بعدشم گازشو گرفت😷😷😷

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااای عزیزم نترسیدی😲

چرا خیییلی ولی ظاهرش موجه بود فکر نمیکردم بخاد چرت بگه زود شوهرم اومد اونم د درو تو کوچه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
با دوتا دوستام داشتیم سر یه موضوعی بلند میخندیدیم ی پسره رد شد گف نخندین کرمای دندونات ریخت بیرون &n ...

دخترم هی میگه به چی میخندی😂😂😂

ای خدا این حرفا رو از کجاشون در میارن

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
یه خاطره بگم از زمان دانشگاه که یک ماه حموم خوابگاه خراب بود اقا سرویس دانشگاه هر شب میومد ما رو میب ...

وای جر رفتم😂😂😂😂😂😋

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین
یه خاطره بگم از زمان دانشگاه که یک ماه حموم خوابگاه خراب بود اقا سرویس دانشگاه هر شب میومد ما رو میب ...

تركيدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یه بار از یه پیاده رو باریک رد میشدم خییلی هم خلوت بود یه پسر بچه ده دوازده ساله با دوچرخه از روبرو ...

وای مردم خدا 😂😂 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین...السلام علیک یا اباالفضل العباس‌...لبیک یا حسین

یه روز از خیابون رد می‌شدم نور آفتابم مستقیم تو چشام بود، واسه همین اخم کرده بودم

پسره از کنارم رد شد گفت آی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن

نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊

يه بار با دوستم بيرون بوديم يه پسره گير داده بود منم جوابشو نميدادم بعد دوستم گفت گمشو ديگه

گفت به حرف دوستت گوش نكن حسوديش ميشه😐😅خداي اعتماد به نفسن اين پسرا

من دوره دبیرستان عینک می زدم هر روز بهم می گفتن حیف این چشای خوشگل نیست گذاشتیشون پشت ویترین

اونقد بی عقل بودن نمی گفتن خب چیزای خوشگل رو میذارن تو ویترین

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن