2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست

یه پسره ازین حموم نرفته‌ها از بالا تا پایین‌ نگاه کرد بعد با یه حسرت خاصی گفت خوش به سعادت شوهرت 😅 البته اونموقع خیلی چندشم شد خندم‌ نگرفت

امروز اگر تنها میتوانی یک چیز باشی مهربان باش😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سال اول دبیرستان بود باد شدیدی میوزید با دوستم از مدرسه میومدیم هر دو هم لاغر بودیم یه پسر چاق با مو ...

واااای خیلی خندیدم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

یه بار تولد خواهرشوهرم، بهش پارچ و لیوان کادو دادن  

اونم گفت مرسی چقدر وسیله اخه،   انقدر بهم جهاز دادین تمام کابینتام پرههههههههههههه

اهل متلکه می خواست به من متلک بندازه

من و مادر شوهرمم خندیدیم

اصلا محل ندادم

اومدم خونه برا همسرم تعریف کردم کلی خندیدیم      

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

داشتم راه میرفتم توپیاده رو یهو پیچیدم از خیابون رد شم .پسر پشت سریم  گف یه راهنما بزن حداقل😂

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

با دو تا از دوستام از خیابون رد میشدیم پسره از تو ماشین داد. زد 

اوه کفش صورتیه چه خوشکله سه تایی مثل خلا به کفشامون نگاه کردیم 

ما😣

پسرا😂😂😂

کفشا همه مشکی😐

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بيني مو عمل كرده بودم چسب داشت يه پسر از اين شلوار چين پليسه كلوش ها پوشيده بود بهم گفت دماغ تو ختنه كردي😐😕

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
چند روز پیش یه موتوری گفت ببخشید خانم فکر کردم میخواد ادرس بپرسه گفت اهل سکس گروهی یا تکی هستی اولش ...

واای خدا سکس گروهی😂😂😂😂

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند