2777
2789
عنوان

با شوهرم اولین باره قهر کردم

174 بازدید | 7 پست

من یکسال و یکی دو ماهه عقدم 

اخلاق شوهرم خیلیی بده همش یه حرفی که قبلا زده میگه من کی گفتم من کی قول دادم سر موضوعات خیلی خیلی مهم و جدی... سریع عصبی میشه و داد میزنه منم امروز قهر کردم اصلا نمیخوام آشتی کنم از دست اخلاقش خسته شدم چون منو به بازی گرفته با این کارش 😔من خیلی باهاش سختی کشیدم بخاطر خانوادش خودش همیشه حتی گریه میکنه میگه ببخشید که انقد بخاطرم تحمل کردی اما بعد مدام عقدهای خانوادش رو سر من خالی میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه منظورت از فظای امن و توضیح بدی

یعنی کنار شما احساس امنیت و اعتماد داشته باشه مثل کسی که دوست صمیمی داره ، باید یاد بگیرید با همسر اول رفیق باشید بعد شریک زندگی ، مثلا الکی گیر دادن و غر زدن سمه برای رابطه 

یعنی کنار شما احساس امنیت و اعتماد داشته باشه مثل کسی که دوست صمیمی داره ، باید یاد بگیرید با همسر ا ...

ی سوال من همسرم تازگیا زیاد میره تو گوشی و مدت زمن کمیم توخونس که اونم باگوشیش سر میکنه و من از این کار شاکیم و یا هی به میگم بزار کنار یاخودمم گوشی و برمیدارم مثل خودش ولی تاثیری نداره به نظرت ول کنم و اهمیتی ندم یا راه درست حل این مشکل چیه

کاربری دست دونفر
ی سوال من همسرم تازگیا زیاد میره تو گوشی و مدت زمن کمیم توخونس که اونم باگوشیش سر میکنه و من از این ...

ببین عزیزم الان سرگرمیه نود درصد مردم گوشیه یجور اعتیاد شده ، چرا همیشه به بدترین چیز فکر میکنید ؟ باور کنید کسی که بخواد خدا نکرده خیانت کنه تو خونه و تابلو انجام نمیده ، این افکار  تاثیر نی نی سایته ، براش سرگرمی درست کنید که اوقات تو خونه رو با شما هم بگذرونه مثلا  سریال خوب ببینید یا هرچی علاقه داره

ببین عزیزم الان سرگرمیه نود درصد مردم گوشیه یجور اعتیاد شده ، چرا همیشه به بدترین چیز فکر میکنید ؟ ب ...

نه اصلا فکر خیانت نیس فقط از این شاکیم به جای صحبت و وقت گذروندن بامن اعتیاد پیدا کرده به گوشی هرچیم میگم اهمیتی نمیده اهل گردش و شوخی نیس فیلمم پایه نیس تازگیا اینطور شده نمیدونم چیکارش کنم

کاربری دست دونفر
متاسفانه اینجور اخلاقا خیلی سخت اصلاح میشن دلیلش هم کمبود محبت یا ریشه در بچگی داره ، باید زیاد محبت ...

هر کاری براش کردم حتی بردمش روانشناس و تحت درمان 

چون اقدام ب خودکشی داشت متاسفانه بچگی و خانوادع ب شدت سمی داره اینو ازم پنهان کرده بود قبل ازدواج😔