2777
2789

اقا من یه پنج سالی هست با یه نفر تو رابطه ام دیشب یکم اوضاع پیچیده بود گفتم بهش بسه دیگه ابروم  نبر بیا رسمیش کنیم اون اقا خیلی بهش برخورد تو مگه شرایط منو نمیدونی فعلا نمی تونم کارم یکی دوما دیگع درست میشه چرا درکم نمیکنی شرایطم سخته مشکل دارم من فقط بیست سالمه اگه میتونی درکم کنی بمون اگه نه برو 

بمون کنارم باش شرایطم دو سه ماه دیگه اوکی میشه و...... میگفت عجله ات برا چی خونه بابات نون نیست بخوری  بابات نمی تونه خرجتو بده من کمکت کنم خیلی ناراحت شدم گفت به حرفام فک کن جوابمو بده الان از صبح ن زنگ زده نه پیام داده منم نه زنگ زدم نه پیام دادم اخر شب میخوام بهش بگم من فکرام کردم 🙃واسه موندن کنارت میتونم ولی از حرفات ناراحت شدم دیگه هیچ وقت قرار نیست جواب بله از من بگیری  یا بمونم خودش پیام بده منتظر جواب باشه؟؟؟ 

ب پسر ۲۰ ساله گفتی بیاد باهات ازدواج کنه؟؟😐😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج سال رابطه ؟؟؟

فکر نمی کنی طولانیه 

به نظر من قیدش بزن اون با روان تو بازی میکنه بعدش هم با حرفای صد من یه غاز دنبال بهونه برا به هم زدن میگرده 

اون موقعی که شرایط ازدواج رو پیدا کنه مطمئن باش سراغ تو نمیاد 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد