2777
2789
عنوان

پارتنرم گفت بهم بابات نون نداره بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 68 پست

چقد بچه ای از پسر ۲۰ ساله انتظار اژدواج داری خدایی؟

لابد خیلی اصرار کردی ک این حرفو زده ک از بیشعوریشه 

صد بار میگن عزت نفس داشته باشین خودتونو کوچیک نکنین 

من بودم بلاکش میکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰سالشه؟خودت چندی عزیزم؟

نه بنظرم اینجوری نگو خوب نیس اصلا چیزی نگو ببین خودش چی میگه بذا خودش پیام بده نادیده بگیرش.

احساس میکنم بعد از ۵سال بازم پیچونده گفته چن ماه دیگه وضعم اوکی میشه .انگار کلا قصد ازدواج نداره البته اگه ۲۰سالشه حق داره سنش خیییییلی کمه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

چقد بچه ای از پسر ۲۰ ساله انتظار اژدواج داری خدایی؟لابد خیلی اصرار کردی ک این حرفو زده ک از بیشعوریش ...

نه اصلا شهرمون کوچیکه بعدشم گندش دراومد دختر فلانی با فلانیه ابروم رفته

۲۰

دختر خوب این مورد اصلا مناسب نیست برو فکر درس و پیشرفتت باش 

ازدواج زوده براتون بعد پسرا دیر بالغ و عاقل میشن 

این یکی میخواد نون خودش بده 

چطور می‌تونه از پس زندگی متاهلی بر بیاد 

اصلا تمرکزت نذار روی ازدواج و این مسائل 

بددهن هم که هست 

یعنی باهاش هستم ولی دیگه وقتی بیاد خاستگاری جواب بله نمیدم بهش

پس واسه چی باهاشی؟ 

وادفاز 

فازت چیه خواهر؟ یکبار بهش میگی بیا یکبار میگی باهاش هستم ولی بیاد جواب بله نمیدم؟ خب کات کن بره! 

پسری ک تو دوران دوستی اینطور بهت بی حرمتی کنه پس فردا میخواد با ی توله تو شکمت میگه برو خونه بابات 

۲۰سالشه؟خودت چندی عزیزم؟نه بنظرم اینجوری نگو خوب نیس اصلا چیزی نگو ببین خودش چی میگه بذا خودش پیام ب ...

من فقط گفتم رسمی شیم چون فشار رومه 

اونم گیر کارشه که بره 

حالم خیلی بده

نه اصلا شهرمون کوچیکه بعدشم گندش دراومد دختر فلانی با فلانیه ابروم رفته

خب خودت مقصری سادگی کردی 🤦‍♀️

هیچی بهش نگو بذار خودش بیاد جلو و بگو ناراحت شدی و سریعم جمش کن 

بعدشم اگه بگی من باهاتم اما بیایی خواستگاری ج نمیدم ک خیلی خیلی بدتره عملا میگی من با ج.ده فرقی ندارم 

۲۰سالشه؟خودت چندی عزیزم؟نه بنظرم اینجوری نگو خوب نیس اصلا چیزی نگو ببین خودش چی میگه بذا خودش پیام ب ...

من فقط گفتم رسمی شیم چون فشار رومه 

اونم گیر کارشه که بره 

حالم خیلی بده

خب خودت مقصری سادگی کردی 🤦‍♀️هیچی بهش نگو بذار خودش بیاد جلو و بگو ناراحت شدی و سریعم جمش کن بعدشم ...

مشکل زیاد داریم یکی خانواده ها دو طرف ناراضی ان کارش اوکی نشده میگه تا کارم اوکی نشه نمیام جلو مامانم باعث شد که بهش بگم

مشکل زیاد داریم یکی خانواده ها دو طرف ناراضی ان کارش اوکی نشده میگه تا کارم اوکی نشه نمیام جلو مامان ...

خب پس دقیقا داری برا چی تلاش یکطرفه میکنی وقتی میدونی تهش هیچه؟

بابا ول کن بره ارزش خودت بیشتره 

الز الان اویزون شی تا تقی ب توقی بخوره پرتت میکنه بیرون بدتره ک 

پس واسه چی باهاشی؟ وادفاز فازت چیه خواهر؟ یکبار بهش میگی بیا یکبار میگی باهاش هستم ولی بیاد جواب بله ...

من مجبور شدم بگم بهش چون مامانم تحت فشارم گذاشت همش میگه رسمی شووو  

خب پس دقیقا داری برا چی تلاش یکطرفه میکنی وقتی میدونی تهش هیچه؟بابا ول کن بره ارزش خودت بیشتره الز ا ...

پنج سال کم نیست از بچگی باهم بودیم خاطره و..... نیمتونم میترسم