2777
2789
عنوان

پارتنرم گفت بهم بابات نون نداره بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 68 پست
چون غرورم شکست میخوام غرورش بشکنم

عزت نفس مسئله مهم تریه اتفاقا با اینکار نشون میدی که من احساس میکنم برای تو جنبه سرگرمی دارم ولی تا هروقت میلت بود باهات میمونم بی هدف

عزت نفس اینجا چی میگه با وجود علاقه ای که بهت دارم برای خودم ارزش قائلم و توی رابطه بی هدف نمیمونم اگر فکر کردی روزی امادگی پذیرش مسئولیت رابطه و ازدواج رو داری میتونی رسما اقدام کنی و به عنوان یک خواستگار من بررسی انجام میدم اگه هم فکر میکنی نمیتونی و نمیخوای در این ارتباط باشی خداحافظت

دقیقا تکلیفت مشخص میشه یا میفته دنبالت و میخواد نگهت داره یا هم میکشه کنار که باز جلو میفتی چون ادامه دادنتم بی ثمر بوده

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفس مسئله مهم تریه اتفاقا با اینکار نشون میدی که من احساس میکنم برای تو جنبه سرگرمی دارم ولی تا ...

مرسی قشنگم الان بهم گفت فردا جوابت بده الان نه پیام داده نه زنگ پیام بدم؟! یا بزارم خودش بده میشه یه جواب خوب برام بنویسی بفرستم براش؟! 

عزیزم غرورت شکسته خورد شده دیگ تیکه هاشو باحرفت ک میگی باهات میمونم ولی جواب مثبت نمیدم لطفا زیرپاها ...

دیشب از عصبانیت نتونستم جوابش رو بدم 

الان خیلی حرصم گرفته

مرسی قشنگم الان بهم گفت فردا جوابت بده الان نه پیام داده نه زنگ پیام بدم؟! یا بزارم خودش بده میشه یه ...

خواهش میکنم اره خودت باید پیام بدی بنظرم باتوجه به شناختی که ازش داری بهتره که خودت بنویسی خیلیم محترمانه بدون کنایه خاصی

مثلا سلام باتوجه به اینکه قرار شد تا امروز جواب خودم رو بدم باید بگم که ترجیح من برای ادامه زندگیم بودن در یک رابطه هدفمند و زمان بندی شده هست فکر میکنم پنج سال زمان زیادی برای رسیدن به شناخت بوده و این رابطه نیاز به گذروندن زمان بیشتری نداره پس همینجا ارتباط رو بااحترام قطع میکنم . اگر دیدین میتونید برای ازدواج قدم بردارین و رسما مسئولیت ارتباط رو قبول کنید میتونید اقدام کنید اگر هم صرفا جنبه سرگرمی و بی هدفی براتون داشته که من میلی به ادامه ندارم و آرزوی خوشبختی میکنم براتون

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.