2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید ببینید این بی بی چکه مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 39 پست
خیلی خوشحالم

مبارکه مامان جون. خوشحالم ما توی قطعی کردن این خبر سهیم بودیم . دعا کن منم این ماه باردار بشم ۸ ساله جلوگیری نداشتم نشده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه مامان جون. خوشحالم ما توی قطعی کردن این خبر سهیم بودیم . دعا کن منم این ماه باردار بشم ۸ ساله ...

اایشالا تو هم مامان میشی از امام رضا بخاه گلم برو حرمش صدردصد بهت میده

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

سلام عزیزم برای منم دعا میکنی بعد دوسال و خورده ای اقدام فهمیدم غده تو هیپوفیزمه برای همینه باردار نمیشم برام دعا کن شما دعات میگیره الان 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
سلام عزیزم برای منم دعا میکنی بعد دوسال و خورده ای اقدام فهمیدم غده تو هیپوفیزمه برای همینه باردار ن ...

سلام گلم از ته قلبم دعا کردم که خوب بشی و بعد ی نی نی ناز بدنیا بیاری حتما ی سر به امام رضا بزن بنده ای که محتاج باشه ناامیدش نمیکنه 

سلام گلم از ته قلبم دعا کردم که خوب بشی و بعد ی نی نی ناز بدنیا بیاری حتما ی سر به امام رضا بزن بنده ...

ممنون عزیزم خدا حاجت قلب مهربونتو بده ...

اتفاقا دو سه روز دیگ راهی مشهدم یعنی واقعا حاجتمو میده؟ خیلی ازش درخواست کردم به جوادش قسمش دادم آخرین باری که مشهد بودم شهادت امام هادی بود به امام هادی قسمش دادم اما جوابمو نداد .... یه بار باردار شدم به زور قرص و دارو پارسال بود بعد اینکه اربعین از کربلا اومدم اونجا کلی دعا کردم زجه زدم  اما خدا نخواست و نموند برام .... شما دلت پاکه برا منه رو سیاه هم دعا کن 

ببخشید خیلی طولانی شد شرمندتم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
ممنون عزیزم خدا حاجت قلب مهربونتو بده ...اتفاقا دو سه روز دیگ راهی مشهدم یعنی واقعا حاجتمو میده؟ خیل ...

انشالا عزیزم به هیچ عنوان ناامید نباش انشالا هر چی له صلاحته پیش بیاد  فداتشم عزیزمی

انشالا عزیزم به هیچ عنوان ناامید نباش انشالا هر چی له صلاحته پیش بیاد فداتشم عزیزمی

❤️❤️❤️❤️❤️ممنون عزیزم ببخشید بازم