2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 60695 بازدید | 3227 پست

سلام مامان سبحان جان،امیدوارم خوب باشی عزیزم

چند تا سوال در مورد نیکارت داشتم عزیزم.

میگم که طلا خریدن با نیکارت خوبه؟ 

یه طلافروش تو شهرمون هست که گفته با کارمزد سه درصد ، و پیش پرداخت بیست درصد طلا میده، این یعنی چطوری؟

اگر نیکارت رو بکشم پول یکجا به حساب فروشنده میره و بعد اقساطی از حقوق من کم میشه؟ 

میشه در رابطه با خرید طلا با نیکارت هر چی بلدین و میدونین بهم بگید. ممنونم عزیزم. 

سلام عزیزم از طریق چک یار رو باز امتحان کنید احتمالا باید درست بشه .

والا گذاشتم فردا امتحان کنم دیشب ب پشتیبانی هم زنگ زدم ولی درست جوابمو ندادن 🥲 اینهمه سنگ اندازی خیلی بی انصافیه من با بدبختی این ۴۵ هزارتا سکه رو جم کردم حالا میگه گردش مالیت کمه 😏

خودشون میلیاردی اختلا س میکنن ما برای ۵۰ م باید اینهمه حرص بخوریم 😭

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خسته نباشید اعتبار ملی امتیاز دهی سریع تر داره یا طرح مهربانی ملی ۳۳۰تومن یک یا دو ماه تو هر کد ...

سلام عزیزم اعتبارملی سریع تر هست .

۳۳۰ میلیون یک ماه در اعتبار ملی باشه حدود ۱۰۵ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه و ۲ ماه باشه ۲۱۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه و حدود ۱۱۵ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام میده .

در طرح مهربانی یک ماه باشه حدود ۸۵ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه و ۲ ماه حدود ۱۷۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ یا ۸۵ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام میده .

سلام مامان سبحان جان،امیدوارم خوب باشی عزیزمچند تا سوال در مورد نیکارت داشتم عزیزم.میگم که طلا خریدن ...

سلام عزیزم با مثال براتون میگم که متوجه بشید الان اگر موجودی نیکارت شما مثلا ۳۰ میلیون باشه .

و شما حدودا ۳.۵ گرم طلا با گرمی ۹ میلیون بخرید که میشه ۳۱ میلیون و ۵۰۰ باید ۲۰ درصد پیش پرداخت بدید که حدودا میمونه ۲۵ میلیون. 

حالا کارمزد رو برای هر ماه ۳ درصد درنظر میگیره یعنی الان مثلا شما بخوان ۶ ماهه پرداخت کنید باید ۱۸ درصد اون ۲۵ میلیون سود هم بدید که جمعا حدود همون ۳۰ میلیون موجودی نیکارت میشه .

بعد اقساطی از حقوقتون ماهی ۵ میلیون کم میشه .

پس در حقیقت برای اون ۳.۵ گرم طلا با حساب پیش پرداخت حدود ۳۶ میلیون و ۵۰۰ پول دادید .

اگر طلا رو برای بلند مدت میخوان و میدونید اگر اون قسط رو ندید پولش هم خرج میشه خرید با نیکارت گزینه خوبی هست .

مرسی مامان سبحان خدا اقا سبحان برات حفط کنه

خواهش میکنم عزیزم ، همینطوری اسم کاربری ام مامان سبحان هست .

اسم پسرهای من هیچ کدوم سبحان نیست ولی امیدوارم سبحان باشند واقعا.  😍😍😍😍

درسته ویپاد تازگی ها خیلی اذیت میکنه .ان شا الله درست میشه عزیزم .

دقیقاً من ۲ بار ۱۰ میلیونی برآیند گرفتم ی بار ۳۰ تومنی زمانی ک اعتبار بود و پول نقد نبود تا پله ۲۰ م هم وام پشتوانه گرفتم تو چند ثانیه واریز میشد برام این دفعه ۷خوان رستم شد 🤕

ممنونم از وقتی ک گذاشتی 😘🫂

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨

سلام مامان سبحان جان

من اخر اینماه قسطام خیلی زیاده حدود۱۰تومن باید قسط بدم تا۱مهر 

حالا اسنپ بهم۲تومن اعتبار خرید قسطی داده

اگر بزارم اول مهر خرید کنم بنظرتون میپره اعتبارم؟یا الان خریدمو انجام بدم؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
عزیزم کسی که پارسال وام مسکن گرفته امسالم میتونه باز بگیره اگه بخواد خونه بخره؟و اینکه اگر مادر دختر ...

عزیزم میتونه بگیره ولی خوب قبلی یا باید تسویه بشه یا اینکه وقتی منتقل میشه روی خونه جدید دیگه فقط ما به التفاوتش داده میشه .

و اینکه بله فکر کنم طبق بخشنامه جدید بشه .

سلام عزیزم با مثال براتون میگم که متوجه بشید الان اگر موجودی نیکارت شما مثلا ۳۰ میلیون باشه .و شما ح ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتتون

عزیزم اگر طلا رو با ۲۵ درصد اجرت و... بخرم و اقساط ده ماهه هست، سی درصد هم بهره اقساط در کل طلا بهم چیزی حدود ۵۵ درصد میفته،درسته؟ 

واقعا ارزش داره؟ 

من میخواستم به صورت وام ازش استفاده کنم، خودم میتونم پولمو جمع کنم، به نظر شما عاقلانه است اینکارو بکنم یا اینکه ماهانه این ۵ تومن رو خودم پارسیان بخرم؟ ۵۵ درصد زیاد نیست؟

خواهش میکنم عزیزم ، همینطوری اسم کاربری ام مامان سبحان هست .اسم پسرهای من هیچ کدوم سبحان نیست ولی ام ...

خدا بچه‌هاتون حفظ کنه مامان سبحان از تارا هم اطلاع داری؟ من احراز هویت کردم ولی نوشته کیف غیر فعاله چجوری فعال کنم سپاس کارت هم داره