2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

230 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها 

الان تقریبا چند هفتس از اعلام نتایج گذشته و هر روز منتظرم زنگم بزنن بگن به عنوان ذخیره قبول شدم اما خبری نیست البته که اینکه هنوز معلوم نشده 

اختلافم 300 تا تراز با اخرین نفر بود 

کلا ناامید شدم و همش میگم ای کاش انسانی یا ریاضی زده بودم 

لااقل تیزهوشان قبوول میشدم اما نشد 

بهم گفتنن نکن ولی گوش ندادم 

الان واقعا امید ندارم اومدم سفر اما اصلابهم خوش نمی گذره 

یه راه حلی بهم بدین انگاری تا نگن قبول نشدم حالم بهتر نمیشه

یا بهم بگیداحمال داره قبول بشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم نمونه هیچی نداره همون دولتی خودمونه مخصوصا اگه تو تهران باشه تنها فرقش اینکه دولتی معلم نداره چند وقت ولی نمونه معلماش بی سوادن پس الکی خودتو ناراحت نکن

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

من اختلافم ۳۶ تراز بود فقط هم رشته تجربی زدم اگر رشته های دیگه بود میشد برم چون اطرافیانم برای ریاضی و انسانی ترازشون پایین تر بود ، برای ذخیره هم ۳۰۰ تا اختلاف داری بنظرت ممکنه کم باشه اما چندین نفر هستن که اختلافشون کمتر باشه اولویت اونان به فکر یه مدرسه دیگه باش این نتیجه و قبول نشدنه زندگیتو به پایان نمیرسونه تو مدرسه دولتی هم میشه بهترین بود

من اختلافم ۳۶ تراز بود فقط هم رشته تجربی زدم اگر رشته های دیگه بود میشد برم چون اطرافیانم برای ریاضی ...

اون زمان که منم شنیدم قبول نشدم یا حتی رفتم برای ثبت نام توی مدرسه دیگه بشدت ناراحت بودم حق داری ناراحت بشی اما فکر نکن اسمون به زمین رسیده نه تازه اول راهی بیای دهم چه تیزهوشان باشی چه دولتی یا هرچی معدلا افت میکنه ممکنه تو ۲۰ باشی اما دبیرستان بشی ۱۸ یا ۱۹ چون دهم جوش خیلی متفاوته انگار از کلاس اول اومدی دانشگاه برات گُنگه و جای ترس و نگرانی نیست منم اولش فکر میکردم ففط منم که افت کردم اما دیدم نه همه بچه ها توی این پایه همه چیز واسشون مبهم میشه و فکر میکنن خیلی سخته

سعی کن زودتر حقیقت رو قبول کنی

واقعا نمیتونم از نیش زبون می ترسم همش بهم میگن با درس خوندن به جایی نیرسی اخرش باید باسن بچه بشوری 

از اون ورم قبول شدنم توی رشته ای ک دوس دارم با این مدرسس