2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید ببینید این بی بی چکه مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 39 پست
اون تایپکو بستن گفتم اینجا بگم اره اجی دوتای اولی که گفتی کوردی هستن .. ویهان نه

مبدونی ب معنی چین دوست دارم اسم بچه هام بذارم عزیزم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که سالم بدنیا بیان❤️نیهاد : معنی که زیاد داره ، سرشت ، مقام نیهان : پنهان

مرسی عزیزم لطف کردی❤😍

کاملا مثبته خب 

ولی اگ ۱۴ روزه پریودت عقب افتاده . دیگ خیالت راحت. کلا مثبته 

اگ ۱۴ روزه عقب انداختی فردا برو آزمایش 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

کاملا مثبته خب ولی اگ ۱۴ روزه پریودت عقب افتاده . دیگ خیالت راحت. کلا مثبته اگ ۱۴ روزه عقب انداختی ف ...

بعد گلم ازمایش ادرار دادم زده باکتری کم 

و ویتامین سی 2+زده بود 

واسه بارداریم خطرناک نیست 

بعد گلم ازمایش ادرار دادم زده باکتری کم و ویتامین سی 2+زده بود واسه بارداریم خطرناک نیست

ن نگران نباش

بتا مثبت شد؟؟؟؟

برای آزمایش ک دقیق نشون بدا دیگ 

حتمااا باید ۱۴ روز عقب افتاده باشه پریود

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ن نگران نباشبتا مثبت شد؟؟؟؟برای آزمایش ک دقیق نشون بدا دیگ حتمااا باید ۱۴ روز عقب افتاده باشه پریود

اره عزیزم این تایپک مال خیلی وقته الان نزدیک چهار ماهمه

بخشید واژنم بو میده و ارتش زرد رنگ دارم مامام خیلی بیخیاله میگ مشکلی نیست ولی من استرس دارم زایمان زودرس بگیرم 

اره عزیزم این تایپک مال خیلی وقته الان نزدیک چهار ماهمهبخشید واژنم بو میده و ارتش زرد رنگ دارم مامام ...

اهاااا به تاریخ دقت نکردم

خیلی خیلی مبارکه♥️♥️♥️

حتما برو دکتر زنان تا دارو بده رفع شه 

اهاااا به تاریخ دقت نکردمخیلی خیلی مبارکه♥️♥️♥️حتما برو دکتر زنان تا دارو بده رفع شه

باشه عزیزم دستت دردنکنه❤❤