بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس چطور نیازاتو برطرف میکنی اخرم میدونم طلارو براخودش میفروشه
وقتایی که با هم میریم بیرون میگم بریم فلان چیز رو بخریم ندارم ، خیلی وقتها نمی خره منم بعد صد بار گفتن ،میرم داخل مغازه به فروشنده میگم فلان چیز رو بیار و قیمت میگیرم به شوهرم میگم کارتت رو بده اونم با غضب میده مجبوری میخره
اگه همون دفعات اول این کار رو بکنم نمیخره ولی بعد چندین بار گفتن( شاید باورت نشه بعضی چیزا چند ماه طول میکشه تا این روش جواب بده) بالاخره میخره
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نه هیچی اخرین بار خانوادم برام گرفتن ی مرطوب کننده ژل شستشو ندارم با صابون دشویی صورتم میشورم حتی ص ...
پول نداره یا خسیسه؟
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
آهان مردی که زنش بارداره بعد تو جیبش ۱۰ هزار تومان پول نمیذاره که اگر هوس یه بستنی کرد بره بستنی بخوره مرد خوبیه باید باهاش زندگی بکنی ۱۰ تا ۱۰ تا هم بچه بیاری شما ها واقعاً انقدر خود تحقیرید یا دارید وانمود میکنید
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁