2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه شوهراتون بهتون پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 69 پست

ن ی چک میزنم در گوشش کارت شو میگیرم 

با خرید آنلاین میکنم زیادددد😂

البته ک شوخی بود و همسرم اینطور نیس

باید علت شو بدونی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من پول نمیده

ولی طلا هم نمی فروشم چون روز به روز پولم بی ارزش تر میشه مگه اینکه جایی سرمایه گذاری ش کنم نه اینکه بخوابونم بانک سال بعد نصف طلای الانم رو بکنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نه میرم شکایت می‌کنم نفقه‌مو می‌ذارم اجرا

عزیزم مگ نفقه گرفتن به همین راحتیه تمام خرجایی ک مرد میکنه و هزینه خوردو خوراک و لباسی ک خودش میده نفقه حساب میشه بعد دادگاه میخواد یه نفقه نهایت ببره کلا میونشون بااینکار بهم میخوره خب راه حل ترستی نیس واقعا

شوهر من پول نمیده ولی طلا هم نمی فروشم چون روز به روز پولم بی ارزش تر میشه مگه اینکه جایی سرمایه گذا ...

پس چطور نیازاتو برطرف میکنی اخرم میدونم طلارو براخودش میفروشه 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
ن به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می‌کنی؟ طلا پس اندازه همچین کاری شدیدا به ضررته، شوهرتو درست کن ...

اخه خیلی قرض داریم بزور خورد خوراکمون میتونه بده ولی خب هر راه حلی بگم نمیپسنده اهل کار کردن دو شیفت هم نیس منم صبوری میکنم پرو تر شده 

عزیزم مگ نفقه گرفتن به همین راحتیه تمام خرجایی ک مرد میکنه و هزینه خوردو خوراک و لباسی ک خودش میده ن ...

یعنی واقعا فکر می‌کنی زندگی که مردش برات پول خرج نمی‌کنه ارزش حفظ کردن و نگه داشتن داره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خب اینکه اینقدر خسیسفردا خرج بچه رو چطوری میخواد بدهچی باعث این رفتار میشهدرامد نداره خب یه بحث دیگس ...

بخاطر وامایی ک داریم ولی خب میتونه راه حل پیدا کنه اما نمیخاد