بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آهان مردی که زنش بارداره بعد تو جیبش ۱۰ هزار تومان پول نمیذاره که اگر هوس یه بستنی کرد بره بستنی بخ ...
عزیزم متاهلی؟نمیدونم متاهلی یا ن اما اگر باشی باید بدونی تو زندگی اینجور منم منم کردنا و همچیزو خود تحقیری دیدن بگنست نمیشه ادامه داد صدتا طلاقم بگیری تز بعدی یه ایراد دیگ پیدا میکنی ایشون نگف واسم هیچی نمیخره نگف خرجیه خونه نمیده گف به من نمیده تنهایی مثلا یه کافه ای چیزی برم ک شاید بایه صحبت کردنش بایه خلوت کردن و مهربون حرف زدن مرده توجیح بشه بتونه درستش کنه اینک هرچیز شد بره دادگاه دادگاه کلی خودش هزینه داره شکایت نفقه خودش یسری خرجا داره تازه بعد هزارتا بدو بدو میخوان یه نفقه براساس شان زن ببرن ک اونم اخر مرد میده و محبتش و از زن میگیره چون کشیده به دادگاه و باید بعد بیفتیم دنبال اینک چجور این قضیرو درست کنیم من خود نحقیر نیستم و بخاطر مشکلاتم چن ماه نیش مهریمو گذاشتم اجرا حسابای شوهرمم بستم البته قضیه درست شد ولی باید زمانی اینکارو کنی ک دونی همه راهارو رفتی