2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه شوهراتون بهتون پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 69 پست

نه عزیزم

اون طلارو نگه دار خدای نکرده اتفاقی افتاد، پول لازم شدی، داشته باشی.

برو سرکار. و به همسرت بگو چون بهم پول نمیدی من نیاز دارم برم سرکار، نصف کارای خونه هم از این به بعد با تو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه شاغل نبودم اره این کارو انجام میدادم

البته که اگه با پول طلات یه کاری راه بندازی و درامد داشته باشی بهتره تا اینکه طلاتو به پول تبدیل کنی و بی ارزش بشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خیلی سخته بخدا باعذاب وجدان ی چیزی از مغازه میخرم باردارم هستم دلم جوجه میخاد پول ندارم جوجه کباب بگ ...

الهی بگردم کاملا درک میکنم

شوهر من خسیسه هر کاری بخواد برام بکنه با کلی تنش و دعوا و فحش انجام میده.... فک میکنم ارثی باشه چون باباش و داداشاش هم همینجورین 

دلم جوجه کباب میخاد 😂😂 ولی ندارم

نمی‌دونم واقعا انگیزت چی بوده از این آدم اقدام به بارداری کردی نمی‌دونم واقعاً چی بهت بگم که به خودت بیای احساس می‌کنم هر چقدر بیشتر تو تاپیکت بمونم اعصاب و روانم بیشتر به هم می‌ریزه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نمی‌دونم واقعا انگیزت چی بوده از این آدم اقدام به بارداری کردی نمی‌دونم واقعاً چی بهت بگم که به خودت ...

چکارکنم نمیدونستم اینجور میشه فکر کردم همه چی بهتر میشه وام زیاد داریم ولی خودش خیلی تنبله همش خستس نمیره حتی کار دوم انجام بده 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
ببین الان طلا تم بفروشی باور کن سپرده ام بکنی شوهرت همین پول سپرده ام به بهونه های مختلف از چنگ در م ...

خانوادش ازخودش بدترن میخان چکارکنن پسر لوسشونو دعوا کنن بخاطر ی دخترغریبه 

به پدر خودت بگو گوش دامادشو بپیچونه بگه حق نداری به دخترم سختی بدی

خانوادشم هی تیکه میپرونن اجیل بخور بارداری ما تو بارداریمون اینقدر میخوردیم همش اجیل شیرموز شوهراشون خدمتکارشونن با اینکه میدونن ندارم تیکه میپرونن بابامم بنده خدا سن بالاس تا میتونه یهم پول میده ولی بازم اخر ماه شوهرم میبرتشون میگه ندارم