2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه شوهراتون بهتون پول نده

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 69 پست
باردارم و اصلا جایی ک هستم کار نیست

باردار باشی

جاری من بارداری دوتا بچش دورشو گذروند بعد دنیا اومدنشون

تا ی مدت مراقبشون بود بعد گذاشتشون پیش مادرش کارشو ادامه داد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدیدش کن به کارکردن( میدونم بارداری و شرایط نیست ولی بزار فکر کنه تصمیمت جدی)

بگو کفش و لباس میخوام باهم بریم بخریم

بگو نیازهاتو چند بار

بگو نمیتونم به این شرایط ادامه میدم

و همین تصمیمی که گرفتی م بهش بگو

شاید تاثیر پذیرفت😒

ن طلا نمیفروشم،یعنی لباس هم برات نمیخره؟

نه هیچی اخرین بار خانوادم برام گرفتن ی مرطوب کننده ژل شستشو ندارم  با صابون دشویی صورتم میشورم حتی صابون برا حموم درست حسابی نمیگیره

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
تهدیدش کن به کارکردن( میدونم بارداری و شرایط نیست ولی بزار فکر کنه تصمیمت جدی)بگو کفش و لباس میخوام ...

خیلیییی گفتم بخدا صابون برا حمام برام نمیگیره میگه ندارم همش ندارم یکم شرایطمون سخته ولی خودش تنبله 

پس چطور نیازاتو برطرف میکنی اخرم میدونم طلارو براخودش میفروشه

وقتایی که با هم میریم بیرون میگم بریم فلان چیز رو بخریم ندارم ، خیلی وقتها نمی خره منم بعد صد بار گفتن ،میرم داخل مغازه به فروشنده میگم فلان چیز رو بیار و قیمت میگیرم به شوهرم میگم کارتت رو بده اونم با غضب میده مجبوری میخره

اگه همون دفعات اول این کار رو بکنم نمیخره ولی بعد چندین بار گفتن( شاید باورت نشه بعضی چیزا چند ماه طول می‌کشه تا این روش جواب بده) بالاخره میخره 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نه هیچی اخرین بار خانوادم برام گرفتن ی مرطوب کننده ژل شستشو ندارم با صابون دشویی صورتم میشورم حتی ص ...

پول نداره یا خسیسه؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
باردار باشیجاری من بارداری دوتا بچش دورشو گذروند بعد دنیا اومدنشونتا ی مدت مراقبشون بود بعد گذاشتشون ...

مادرم اصلا نگه نمیداره خونشونم تا خونمون یساعت راهه 

وا خب بارداره این حرفا چیه شاید حل بشه

آهان مردی که زنش بارداره بعد تو جیبش ۱۰ هزار تومان پول نمی‌ذاره که اگر هوس یه بستنی کرد بره بستنی بخوره مرد خوبیه باید باهاش زندگی بکنی ۱۰ تا ۱۰ تا هم بچه بیاری شما ها واقعاً انقدر خود تحقیرید یا دارید وانمود می‌کنید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دقیقا تو این شرایطم ولی طلا هم ندارم... مجبورم وقتی خوابش برد یواشکی کارت به کارت کنم واسه خودم یه 5 ...

خیلی سخته بخدا باعذاب وجدان ی چیزی از مغازه میخرم باردارم هستم دلم جوجه میخاد پول ندارم جوجه کباب بگیرم😂😂