2777
2789
عنوان

نمی‌دونم طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 35 پست

متاسفانه سنت خیلی کمه

خودتو توی یه مسئولیت بزرگ هم انداختی

اگر شوهرت سنش بالاست که وا مصیبتا

اگر سنش کمه مثل خودت

جا اصلاح داره

پدر مادرت کجان

خواهر

برادر!؟

شما اینهمه کتک خوردی

یعنی یکیشون با نوزاد به شما سر نزده ببینتت؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه سنت خیلی کمهخودتو توی یه مسئولیت بزرگ هم انداختیاگر شوهرت سنش بالاست که وا مصیبتااگر سنش کم ...

اوهوم 

شوهرم 24سالشه 

خونه خودم اسلامشهره خونه مامانم تهران خونمون و پیش خونه مامانش گرفته 

یه داداش 8ساله دارم 

اون شب زنگ زدم به بابام و مامانم اومدن دنبالم که منو ببرن ولی شوهرم نزاشت گفت خودت میری برو بچمو نمیزارم ببری زنگ زد 110که اینا می‌خوان بچه منو ببرن پلیسه بهم گفت اینکه بری راهش نیست عدم تمکین میخوری منم ناچارا از اون روز دارم باهاش زندگی میکنم ولی تو سرمه طلاق بگیرم 

بابام اون شب بهم گفت فکر نکن بخاطر تو ساعت 1 نصف شب بلند شدم اومدم بخاطر این بچه اومدم تو ام آدم نیستی اگه بودی بالا سر بچه با هم دعوا نمی‌کردید🥲🙁 بابامم اینجوری باهام رفتار کرد من اون شب حس کردم جایی رو ندارم که برم کجا برم؟ خونه پدری که براش مهم نیستم؟ یا شوهری که کتکم زده 😞

نه شوهر کردنم ناخواسته نبود شما که بزرگی طرز صحبتتو بلد نیستی حتی شعور این که با کسی که اومده کمک می ...

کمک چی . کمک برا اینکه با بچه دوماهه طلاق بگیری تو مادری . بچه رو به دنیا آوردی در قبالش مسیولی. خیلی کم سن ازدواج کردی. مگه دوران عقد آشنایی نداشتی.  مرد که یهو جوشی نمیشه قبل  ازدواج و بچه دار نشدن یه جور خودش رو نشون میداد. تو که قدرت بدنی و اعصابت پایینه نباید میومدی نزدیک مادرشوهر باید می‌رفتی نزدیک مادرت. در ثانی خودت بچه داری میکردی شوهرت پذیرایی. اگه تو خونه تنها بودی و خونواده شوهرت از اینا بودن می اومدن و کار نمی‌کردن  و انتظار پذیرایی با یه بچه رو ازت داشتن در این صورت در خونه رو باز نمی‌کردی حق با تو بود. ولی الان شوهرت بود.