2777
2789
عنوان

در رابطه با طوطیم سوال دارم

385 بازدید | 42 پست

سلام به همگی من یه ملنگو تازه خریدم که زیر یکسالشه و جوجه هست،هنوز جنسیتش معلوم نیست

خیلی به تغذیه و نظافتش میرسم

الان نزدیک پنج روزه خریدمش رو دستم میاد تاب سواری میکنه ولی هنوز نه حرف میزنه نه صدایی میده فقط شاید تو طول روز یکی دوبار صدا بده

طبیعیه این رفتارش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این زبون بسته هارو میخرین میندازین تو قفس وجدان دارین؟ تو خودت میتونی تا اخر عمر پشت میله بمونی؟

مال ما تو خونه ازادن برا خودشون میرن و برا خودشون میان رنگ تو قفس بودنم ندیدن این قد که همه جای خونه اثارشون هست ما اونجاهای خونه تردد نمیکنیم😂 اتفاقا اگه بخوایم ازادشون کنیم که تو هوای باز برن چون زندگی اونجا رو بلد نیستن بیشتر به دام میوفتن و نمیتونن غذا برا خودشون تهیه کنن 

چرا این زبون بسته هارو میخرین میندازین تو قفس وجدان دارین؟ تو خودت میتونی تا اخر عمر پشت میله بمونی؟

جهت اطلاعت اولا پرنده من تو قفس نیست و مرتب بیرون از قفسه

دوما این پرنده ها اگر ازاد بشن سریعا از بین میرن چون توی محیط داخل قفس پرورش پیدا کردن یا توسط گربه و روباه خورده میشن یا از گرسنگی میمیرن

من از کسانی که طوطی دارن خواستم توی تاپیکم شرکت کنند.ممنون

اینکه بخواد حرف بزنه با این رفتارش به نظرم محالهکلا هیچ صدایی نمیدهفقط شاید توی طول روز سه چهار بار ...

منم فکر میکردم صدا نمیدن اوایل فقط یه صدای اروم میداد ۵ ماهه بود خریدیمش بعد یهو یه روز زد زیر اواز یه جوری میخوند ما برگامون ریخته بود این دو روز پیش صدا نمیکرو چطور الان میخونه

مال ما تو خونه ازادن برا خودشون میرن و برا خودشون میان رنگ تو قفس بودنم ندیدن این قد که همه جای خونه ...

طرز فکرتون اشتباهه اونا غریزی زندگی میکنن بددن انسان ها هم میدونن چیکار باید بکنن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
مال ما تو خونه ازادن برا خودشون میرن و برا خودشون میان رنگ تو قفس بودنم ندیدن این قد که همه جای خونه ...

بازی میکنه روی دستم میاد یا روی کله م میشینه😂ولی صدا نمیده،عزیز جان شما به پرنده ت برنج بدون روغن و نمک هم میدی؟

طرز فکرتون اشتباهه اونا غریزی زندگی میکنن بددن انسان ها هم میدونن چیکار باید بکنن

بله اونایی که تو طبیعت بزرگ شدند نه اونهایی که تو سالن پرورش به وجود امدن و با سرلاک رشد کردن