2777
2789
عنوان

ترو خدا بگید چیکار کنم 😭

184 بازدید | 23 پست

دوستان

خانواده من و زن داییم  ما توی یک ساختمون زندگی میکنیم

من یکسری وویس شخصی برای دوستم که دختر همسایمونه فرستادم حالا این مابینش یه چیزایی ام راجع به زنداییم به دوستم گفته بودم

این زنیکه ۱۰ ماهه ابروی منو برده

رفته خونه دوستم به بهانه اینکه گوشیش شارژ نداره گوشی دوستمو میگیره وارد واتساپش میشه صفحه چت مارو میبینه فایل هامو انتشار میده

مدرک من حرف های دوستمه که خودش گفته زن داییت اومده بود اینجا قشنگ اسمشم گفته بود فایل هاتو برداشته و حتی گفته بود برای کیا فرستاده

همه رو پرینت گرفتم دارم

خالمم شاهده چون به خالمم زنیکه فایلامو فرستاده

حتی منو تحت فشار گذاشتن با فایل هام که اگه شکایتتو پس نگیری وویس هاتو پخش میکنیم و ازت شکایت میکنیم

من الان چه شکری بخورم

میگن زمانش خیلی گذشته پیگیری نمیشه😭😭😭

من ازشون به دلیل فحاشی و تهدید شکایت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه چی گفتی توی وویسها؟؟ 

ببینی قانونن میتونن شکایت کنم یا نه؟ اصلا شکایتشون وارد هست؟؟

اگه نیست اهمیت نده 

پخش کنن میتونی شکایت کنی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

این بچه بازیا چیه .چرا مسایل شخصیتونو دوستت باید بدونه؟وچطوز زندایی ت فهمیده که شماتو وات ساپ غیبتشو ...

مامان دوستم

با زن داییم دوست

درواقع مامانه گوشیو میده زن داییم اونم فایل هارو میبینه انتشار میده

ابروی از دست رفتمو چیکارش کنممن توی اون وویس ها حرف های شخصی ای گفته بودم به دوستم

مهم نباشه برات هرچی گفتی خوب کردی گفتی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
مهم اینه چی گفتی توی وویسها؟؟ ببینی قانونن میتونن شکایت کنم یا نه؟ اصلا شکایتشون وارد هست؟؟اگه نیست ...

عزیزم پخش کردن خیلی وقته

من گفتم بیخیالشون بشم

اما دیدم بازم تحت فشارم گذاشتن با وویس هام

مجبورم ازشون شکایت کنم

این بچه بازیا چیه .چرا مسایل شخصیتونو دوستت باید بدونه؟وچطوز زندایی ت فهمیده که شماتو وات ساپ غیبتشو ...

دقیقا

منم اینجور فکر میکنم

اصلا از کجا فهمیده وویسی هست و صحبت و غیبتی شده؟؟ از کجا فهمیده توی واتساپه؟؟ و ...

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!