2777
2789

نه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این لیزرهای بازی بچه ها رو منظورته ؟نه اونا مشکلی نداره از کجا فهمیدی نور لیزر انداخته تو چشم دخت ...

آره همونا یهو از آشپز خونه اومدم دیدم داره میتابونه تو چشم بچه

آره همونا یهو از آشپز خونه اومدم دیدم داره میتابونه تو چشم بچه

نه هیچی نمیشه اونا نور خالی هست طولانی مدت چشم رو میسوزونه اما لحظه ای مشکل نداره اگر قرمز نشده و اشک نمیاد از چشمش خطری نداره نگران نباش

سلام تو تاپیک هاتون دیدم شماهم طرح یکپارچه فروش فوری ماشین گرفتین ازتون راهنمایی میخاستم من کدملی دادم ی آشنا طرح یکپارچه ماشین گرفت چن روز پیش تحویلم گرفت از اولم قرار بود ب من پول بده ماشینم تارا v4اتومات گرفت تفاوت قیمت ۲۵۰ با بیرون هستش من چقدر ازش بگیرم حقمه ؟

سلام تو تاپیک هاتون دیدم شماهم طرح یکپارچه فروش فوری ماشین گرفتین ازتون راهنمایی میخاستم من کدملی دا ...

سلام عزیزم آره پارسال تحویلش گرفتم

والا نمیدونم کاش از اول سر قیمت توافق کرده بودین ۱۲۰تا ۱۵۰

حقتونه

سلام مرسی ک جواب دادین دیروز بهم گفت ۵۰ تومن میدم پول من ۳ ماه اونجا خوابیده ولی اوایل ک هی ثبت نام می کردیم و برنده نمی شدیم دوباره ثبت نام می گردیم همش می گفت دربیاد ۱۰۰ میدم ب تو  والا برادرم هستن خجالت میکشم مستقیم بگم ۵۰ تومن کمه 

۵۰خیلی کمه از طرفی هم برادرتونه نمیدونم والا

برادرم خیلی وضع مالیش خوبه چن تا خونه داره اگ با سختی پول ماشین رو جور کرده بود کلا هیچی نمی گرفتم  حرفم اینه ب من رسیده اینطوری میگه الان من خودم دیگ نمی تونم ثبت نام کنم