🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
منم قبلا لیزر رفتم ول کردم الان رشدم دو برابر شده دلم میخاد برم اپیلاسیون اما میگن پوستو شل میکنه کسی اطلاعی داره؟
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد داره افتضاح کبود هم میکنه من ی بار نصفه انجام داد نتونستم طاقت بیارم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من لیزرمو ول کردم دیگه تنبلیم اومد برم الان هر ۶ روز باید شیو کنم گاهی هر ۵ روز .یعنی پوستمو داغون کرده .میخام موبر امتحان کنم چون روی کشاله هامم داره مو رشد میکنه
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
جواب دادممن بالاتر بخون چه دستگاهی رفتی چند جلسه رفتی
نمیدونم دستگاهش تماسی بود خوب بود نسبتا ۶ جلسه رفتم خیلی کم کرده بود موهامو .دیگه لیزر به لیزر شیو میکردم . جلسه ۷ خواستم برم لک پریودی دیدم گفتم نمیام .گفت بیا من مشتری دارم ک پریوداش طولانیه اما همونطور میاد . من دیگع چندشم شد برم . گفتم میرم جای دیگه . جای دیگه م هی گفتم یه وقت اقدام میکنم واس بارداری نصفه میمونه . سه سال گذشت اقدامم نکردم😅
من قبلا اپیلاسیون کردم اون لبه ها خیلی درد داشت و گفتن که بعد ها پوستش شل میشه مثل پیرزنها میشه و ای ...
یعنی رشدش بجای اینکه کم بشه بیشتر شد؟؟