2777
2789
عنوان

سلام دلی که شکستم متاسفانه

214 بازدید | 11 پست

سلام. خدا قوت. 

همو دوس داشتیم. خواستگاری هم رفتم بالاخره .... در دوران اشنایی دیدم خیلی با هم بحث میکنیم .... کنار کشیدم. الحمدلله رب العالمین اونم الان شوهر و یه دختر داره منم متاهلم. گاهی بازم وجدانم ناراحت میشه بابت گدشته ...

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!

استغفار کنید و به گذشته فکر نکنید🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری‌کردیولی اینو بدون وقتی متاهلی حتی اک فکرتم جای دیگه بره گناه محسوب میشه

خدا رو شکر حسرت نه. عذاب وجدان و دلسوزی نسبت به گذشته و تلاشش برای وصال ....گاهی یادم میاد

خدا رو شکر حسرت نه. عذاب وجدان و دلسوزی نسبت به گذشته و تلاشش برای وصال ....گاهی یادم میاد

اخخخخخخخ که جیگرم آتیش میگیره برای دخترایی که برای به قول شما وصال تلاش میکنن اشک میریزن و بی نتیجه میمونه،یکیش خود من،😭😭😭😭😭چقد بعضی دخترا مظلومن،

کاربری سال ۹۶ هستم.
اخخخخخخخ که جیگرم آتیش میگیره برای دخترایی که برای به قول شما وصال تلاش میکنن اشک میریزن و بی نتیجه ...

بحث مظلوم و تسلیم و ضعیف و اینا نیست .... عاشق شدن راه باصفایی داره ..... ای واااااای از عشق

بحث مظلوم و تسلیم و ضعیف و اینا نیست .... عاشق شدن راه باصفایی داره ..... ای واااااای از عشق

هه،همون راه باصفایی داره که دختره بیچاره رو ول کردی و حالا تازه یادت افتاده عذاب وجدان بگیری

کاربری سال ۹۶ هستم.
هه،همون راه باصفایی داره که دختره بیچاره رو ول کردی و حالا تازه یادت افتاده عذاب وجدان بگیری

دلیلش رو بالا گفتم.... ضمنا من خواستگاریشم رفتم و واقعا قصد ازدواج داشتم. اما تشخیصم این بود در دوران آشنایی که بیشتر جلو نریم بهتره. بلطف الله اونم الان متاهل و صاحب یک فرزند هست.

دلیلش رو بالا گفتم.... ضمنا من خواستگاریشم رفتم و واقعا قصد ازدواج داشتم. اما تشخیصم این بود در دورا ...

مردا چجوری میتونن عذاب وجدان نداشته باشن نسبت به این مسئله؟! ینی میدونن که بدرد هم نمیخورن ولی خب چیکارکنن که بدون عذاب وجدان ولش کنن؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دلیلش رو بالا گفتم.... ضمنا من خواستگاریشم رفتم و واقعا قصد ازدواج داشتم. اما تشخیصم این بود در دورا ...

راستش من شوهرم دوس دختر داره 1 ساله رابطه داره نمیدونم بکارتشم زده یا ن ولی منو میخواد راضی به طلاق نیست ولی خب حس میکنم بخاطر عذاب وجدانش نمیتونه از دختره دست بکشه با این همه بازم باهاش در ارتباطه و براش خرج میکنه خیلی زیاد 

نمیدونم چجوری راضیش کنم عذاب وجدان نداشته باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕