دخترم یک سال و سه ماهشه ی دو هفته ای میشه گیر داده به سینم هر وقت منو میبینه میاد آویزون میشه شیر نمیخوره فقط مک میزنه خستم شد از دستش کسی همچین تجربه ای داشته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه موضوع روانشناسی بود که میگفت این کار باعث افزایش عزت نفس بچه میشه.ازت انرژی میگیره.آرامش میده اینکار بهش.باعث میشه در آینده استرس خیلی کمتری داشته باشه.
حواسشو با اسباب بازی های خاص و صدادار پرت کن و باهاش بازی کن
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
چقدر حواسشو پرت کنم هر وقت منو گیر بیاره لباسمو میکشه
چند بار امتحان کنید، مثلا بگید یا اسباب بازی یا شیر خوردن
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋