2789
عنوان

دوستان این خبرودیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 89 پست

من به مقدسات کسی توهین نمیکنم لطفاجبهه نگیرین دوستان

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
من خودم ایذه رونمیشناسم ولی صددرصدراسته الان من خودم بمیرم تویه بیابانی چیزی خلاصه تنهادفنم کنن بعده ...

بیا اولین هزاری رو من میندازم😅😅😅

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در روز های اخیر شایعه‌ای در فضای مجازی در خصوص قدمگاه امیرالمومنین(ع) شهرستان ایذه مطرح شده است که لازم است چند نکته در این رابطه بیان شود:

۱- نشر این مطلب و انتشار آن به نام دفتر امام جمعه محترم خلاف واقع است چراکه ایشان در خطبه‌های نماز جمعه ۳۱ شهریور ۹۶ این موضوع را تکذیب کردند.

۲- تاکنون فردی در رابطه با این موضوع به اداره اوقاف مراجعه نکرده و شکایتی صورت نگرفته است.  

۳- این محل به نام قدمگاه است و طبیعتا قبری وجود ندارد.

۴- تابلوی قدمگاه همچنان در محل نصب است و اقدام به جابجایی نشده است.

۵- این مکان در اداره ثبت شهرستان ایذه به نام قدمگاه امیرالمومنین(ع) ثبت شده و سند تک برگ آن به متراژ ۷۴۲ متر مربع در اختیار اداره اوقاف ایذه است.

۶- عده‌ای به دلیل جلوگیری از حضور مردم در بقاع که صدها سال محل رجوع و احترام  مردم بوده‌اند، دست به اینگونه اعمال ناشایست می‌زنند تا در اعتقادات مردم تشکیک ایجاد کنند.

۷- لازم ایت حتما مردم مومن ما اینگونه شایعات مطرح شده در فضای مجازی را از ادارات مربوطه پیگیری کنند.

فقط خدا  

حالا اون کسایی که نذر کردن و رفتن پرداخت کردن دیگه حاجتشون براورده شده فکر نکنم اعتراص داشته باشن به هر حال خداوند به قلبشون نگاه کرده اونایی هم که خواستشون براورده نشده که نذری پرداخت نکردن که نگران باشن 

کلا مگه حصرت علی ایران اومدن که قدمگاه داشته باشن؟شایدم اون موقعا این مکان مربوط به عراق و شامات بوده

تاریخ شناس و مفسر و متخصص درین باره باید اظهار نظر کنه  

حال متکلم از کلامش پیداست
کتی جان وقتی امامزاده رومیزی وسیاردرست میکنن وتوشهرهاراه میبرن آدم مشکوک میشه این که دیگه دروغ نیست& ...

همه جا آدم احمق پیدا میشه دیگه   

ولی دلیل نمیشه که به خاطره یه خبر که منبعش از اینستایی که چارتا شاخ و داف و پلنگ ریختن توش بگیم همه امامزاده ها دوروغین و جد ابادمون توشون خاکه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

توی یه شهری بوددقیق یادم نیست شیرازبودفک کنم یه قالی ازحرم حضرت معصومه توخیابوناراه میبردن مردم کلی مارچه سبزبسته بودن 

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
😂😂😂😂😂بخدا جدي گفتم.اون بنده خدايي كه داستانشو تعريف كرد از ملاكاي بزرگ شميرانه.خدا رحمتش كنه فو ...

واقعاهنگ کردم چی بگه آدم

توی یه شهری بوددقیق یادم نیست شیرازبودفک کنم یه قالی ازحرم حضرت معصومه توخیابوناراه میبردن مردم کلی ...

اون رو گفتن که ضریح ساخته بودن داشتن میبردن منم دیدم  عکسه  رو . الله و اعلم داستان چی بوده!!

منُ اینجا میبینی میسوزی؟؟.                                بِسوز بِسوز که داری خوب میسوزی😉✌
حالا اون کسایی که نذر کردن و رفتن پرداخت کردن دیگه حاجتشون بذاورده شده فکر نکنم اعتراص داشته باشن به ...

به نکته خوبی اشاره کردی ایران نیومدن که

امامزاده صالح قدمتش خیلی زیاده چطوری پدر پدربزرگ اشناتون هست

واقعا چطور در مورد امام زاده ها هر حرفی رو قبول میکنید😑

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

هرجا ی ادم خوبی بوده و مردم بهش ارادت داشتن کم کم تبدیل شده ب امامزاده خیلی از عرفا هم مزار دارن حتی تو شهر ما زرتشتیها و یهودیا قبور مقدس دارن یهودا هرساله میان شهر ما سر خاک سیو پنجمین نواده حضرت داوود 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
استارت جوابت رو گرفتی شایعه بود

بدترشدکه امیرالمومنین ایران نیومده هیچوقا چطورقدمکاه ایشونه