دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
صدرصدباخوندشون متوجه میشی تاریخ کتابهای دسترس ماواقعاتحریف شده س
دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من که چندین باره قران رو با ترجمه می خونم جایی ندیدم که مرد رو کمتر از زن بدونه فقط در مواردی مثل ار ...
قوانین ایران براساس شرعه وشرع هم ازقرآن استنباط میکنه اینهمه قوانین ضدزن وخشونت چیه پس.حتی حق حضانت برفرندشونداره ازبدیهی ترین حقوق محرومه انگارزن خودش عقل وشعورنداره من نمیتونم این جیزاروقبول کنم درغیراینصورت بیمارم
بچه هامانمیتونیم همدیگروقانع کنیم برای همین واردبحث نشیم
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
تیوجان بااحترام بشمامثلادرقرآن زن ارزشش بحدی پایین آورده شده که واقعاجای هیچ دفاعی رونذاشته حا ...
در واقع هرکس تقواش بیشترباشه بعله ارزشمندتره ...زن و مرد نداره...فقط درقران همیشه اول لفظ مرد اورده شده بعد زن.که خب دراونزمان همیشه مردها اول بودن حالااگر درقران اول اسم زن میامد بنظرتون چی میشد.خب طبق عرف اونزمان بوده دیگه.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊