2789
عنوان

دوستان این خبرودیدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 89 پست
بدترشدکه امیرالمومنین ایران نیومده هیچوقا چطورقدمکاه ایشونه

امیرالمومنین ایران اومده کی میگه نیومده😶

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

چی بگم والاازقدیم میگفتن تانباشدچیزکی مردم نگویندچیزها.ولی سواستفاده ازاحساس مردم به هروسیله کارمنفورومزخرفیه

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امیرالمومنین ایران اومده کی میگه نیومده😶

چطور؟

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.

امیدوارم روزی جهل وخرافه ودروغ ازسرزمینم پاک بشه واقعاملت بدبختی شدیم ازروزی که دروغ وارد زندگیمون شد

هرجا ی ادم خوبی بوده و مردم بهش ارادت داشتن کم کم تبدیل شده ب امامزاده خیلی از عرفا هم مزار دارن حتی ...

کدوم شهری شما

ظاهراکسی ازایذه نیست بیاددرستشوبرامون بگه

توشهر خودمن قبر بیچاره شهریار روهم عین امامزاده کردن ملت میرن پول میندازن فرداش فرهنگیا جمعش میکنن ک ...

گیلاس جان فرقی نمیکنه کلابت ساختن ازهرفردی مذهبی چه غیرمذهبی ومرادطلبیدن وپول ریختن واقعامزخرفه چون واقعابت پرستی مدرنه

ش‌ک آغازتعقل وخردمندیست 

با احترام به نظر همه ی دوستان 

شخصا فکر میکنم هرجایی مردم سال های طولانی جمع بشن و نیایش کنن و شمع روشن کنن انرژی مثبت خیلی زیادی داره و حس خوبی به ادم میده 

حالا گذشته از برداشت های سیاسی یا سواستفاده های احتمالی میشه چند دقیقه ارامش گرفت و نیایش کرد و نذر رو هم برد داد به یک ادم نیازمند 

حال متکلم از کلامش پیداست

بخدا بعضی جاها کارایی میکنن که یه سنی راحت بتونه شیعه رو مسخره کنه

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

ولی جداازشوخی همیشه برام سواله چراهمه امامزاده هاتوایرانند

ببخشید مگه قدمت این امامزاده برای چند وقت پیشه که همچین شایعه ای شده

من دیدم تو بعضی جاها مومنی که سید بوده و دعاهاش میگرفته و دل پاکی داشته مقبره اش به امامزاده تبدیل شده

یکی از خانوما گفت مگه امام ها چند نفر بودن که این همه امام زده است خب نوادگان اون امام ها هستن،من با راست و دروغ این اماک زاده ها کار ندارم

ولی این همه سیدی که هستن امام زاده هستند دیگه بچه همون امام ها هستن

من خودم سیدم و شجره نامه داریم ولی خیلی بده که یه عده با اعتقاد های مردم اینجوری بازی میکنن که مردم دیگه چیزیو باور نمیکنن