2777
2789
عنوان

خیانت

248 بازدید | 4 پست

سلام دوستان . من نزدیک دوسال با دوستم که متاهل بود بودم خیلی ساده و خر بودم آوردمش خونمون با شوهرم همه جا می‌رفتیم سه تایی . آخر شب میرسوندیمش در خونش . اینقدر ساده بودم که هر چی بگم کم گفتم . تا اینکه باردار شدم تو دوران بارداری دختره خیلی کمک کرد غذا درست میکرد... اگه بخام دقیق جزئی بگم خیلی طول می‌کشه و حماقت من بیشتر آشکار میشه . تا اینکه اواخر بارداری فهمیدم شوهرم اونو به اسم پسر سیو کرده .باردار بودم بغض کردم به شوهرم گفتم گفت همینجوری سیو کردم دست پاشو گم کرد. خلاصه که رفتم دیدم 3 4بار تماس داشتن ولی در حد بیست سی ثانیه بوده نگو قبل از اینکه شوهرم بخاد اونو سیو کنه دختره خودش زنگ میزنه و سوالاتی در مورد کار همسرم می‌پرسه و..می‌خواسته از این طریق بیاد جلو. که همسر منم اونو سیو می‌کنه. من حتی 7ماه باردار بودم برا اون دختره سرما خورده بود سوپ درست کردم دادم همسرم برد در خونشون ‌ گفتم شوهر داره به ذهنمم نمی‌رسید بخاد کثیف باشه . تا اینکه به خود دختره پیام دادم که چرا به همسر من تماس گرفتی علتش چی بوده گفت یکی دو تا سوال داشتم گفتم باید به من میگفتی گفت اره درسته اشتباه از من بوده و ببخشید ولی باز گفت فکرای شیطونی تو سرم اومد انسان جایز الخطا هست بیا قطع رابطه کنیم منم اولش صمیمانه پیام میدادم خواستم هر چی بوده رو کنه . ولی آخرش کلی فحشش دادم و کات کردیم .تا اینکه گذشت گذشت الان بعد از 8ماه فهمیدم شوهرم تلگرام داره رمزم داره ولی من نفهمیدم چون اینقدر بهش اعتماد داشتم که چک نمی‌کردم .رفتم نگاه کردم دقیقا همون ماهی که کات کردیم شوهرم تلگرام نصب کرده اون دختره هم تلگرام تا زمانی که با من بود نداشت ولی الان نصب داره . شماره شوهرمم نیست شماره ای که به نام من هست و رفته تلگرام نصب کرده و برا همه گفتگو ها زمان‌سنج نابود کننده گذاشته ‌.شک کردم با دوستم اومدم با شماره خودم برم تو تلگرامش پیامک نیومد رفت برا ایمیلش منم نتشو روشن نکردم گفتم ولش کن یه فرصت بهتر . دیگه فهمید گفت میخاسی با شمارت بیای تو تلگرام من و دعوامون شد . الان چکار کنم ؟؟چه راهی هست که تلگرامشو ببینم .آیا واقعا حس منفیم درسته .؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این مشاور زندگی منو شوهرم و نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشاوره ایشون فوق العاده راضی بودم، خیلی حرفه ای و کاربلد و منصف و با حوصله هستن حق المشاورشون هم بصورت تلفنی و هم بصورت آنلاین ۹۹ تومنه یکساعته و نیم ساعتشم ۷۹ تومن یعنی کارشون عالیه یکبار برین مشاور همیشگی تون میشه👌

مشاوره حقوقی هم میدن نصف قیمت مشاوره های حضوری 

این شمارشون تو هرپیامرسانی ام پیام بدین جواب میدن تماس هم بگیرین باز جواب میدن

09199541937 

اینم پیج اینستاگرامشونه: moshavere.onlineee