مثلا دلم می خواد به تعداد براشون خوراکی یا یه دست لباس یا اسباب بازی بخرم و بیشتر مهمه برام که رو در رو بغلشون کنم و بهشون محبت کنم و شعر و قصه بخونم براشون و برگردم ولی آشنا و پارتی ندارم اونجاها
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
شیرخوارگاه کنار خونه ی ما بعد از چندین سال خالی از نی نی شده هیچ بچه ای نداره داخلش خداروشکر
اره تو شهر ما هم یکیش خالی شد خداروشکر
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره عزیزم چند بار بری و رابطه بگیری خودشون میگن بازم بیا فقط ممکنه اولا اذیت بشی و شب از فکرشون نخوا ...
از اون نظر مشکلی ندارم عزیزم .اتفاقا به این به هم ریختگی احتیاج دارم . شاید به نظرتون خنده دار باشه ولی چند ماهه که از درد بچه های غزه و تصاویری که دیدم ازشون حالم خوب نیست و این کار به نظرم هم حال خودم رو خوب میکنه هم حال اون بچه ها رو . ولی خب شنیده بودم مسئولان پرورشگاه ها اجازه ی همچین کاری رو نمیدن برای همین اینجا پرسیدم دوباره
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
از اون نظر مشکلی ندارم عزیزم .اتفاقا به این به هم ریختگی احتیاج دارم . شاید به نظرتون خنده دار باشه ...
با آشنا ک حتما میدن ولی بازم برو صحبت کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
به نظرت باید اجازه بدن؟!ببین شما ممکن به خاطر حس مهربانی و...بخوای بری و به اونا محبت کنی اونا هم که ...
خب پس راه حل چیه ؟ مدرکم روانشناسی هست ولی نمی تونم شبانه روزی کار کنم اونجا و استخدامشون هم به این راحتی ها نیست که... بعد شما فکر کن حتی مسئولین پرورشگاه هم ممکنه عوض بشن پس اینجوری هم بچه ها آسیب می بینن . این همه سختگیری که برای به سرپرستی گرفتن این بچه ها انجام میدن خب با این کاراشون جلوی مورد محبت واقع شدن بچه ها هم کلا میگیرن که...
بخاطر خود بچه ها ممکنه اجازه ندن همه جیز بستگی به مدیر مرکز دارهاون موقع ها بیشتر به پوشک شیر خشک و ...
بیشتر دوست دارم بهشون محبت کنم مخصوصا بچه های یک سال الی سه سال رو و چیزی نیاز داشتن هم براشون بخرم
خودم از طریق یه آشنا وارد شدم البته حقوق می گرفتم و شغل دومم بود ولی بخاطر امنیت و آسایش بچه ها سختگ ...
خب چطور میشه استخدام شد ؟ من آشنا ندارم