2777
2789
عنوان

بمیرم واسه بچه های شیرخوارگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 57 پست
خیلی دوست دارم یکیشون رو بیارم پیش خودم اما از کجا مالی بیارم که بزنم به نامش💔

فکنم برداشتن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست دارم یکیشون رو بیارم پیش خودم اما از کجا مالی بیارم که بزنم به نامش💔بعضی وقتا هم فکر می ک ...

این مورد حذف شده  فکر کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این قدر شرایط سفت و سخت گذاشتن ک . آدم میترسه بره سمتشون .

اگه شرایط سفت و سختم نزارن  و به هرکی بخوان بچه بدن

اگه کودک ازاری اتفاق بیفته

همین ماها تو بوق و کرنا میکنیم که چرا به هر بی سروصاحبی بچه میدن

من سمت خونمون شیرخوارگاه هست . شرایط تحصیلیمم میخوره ک برم کار کنم . چند بار آگهیشونو دیدم اما شب کا ...

رشته تحصیلی تون چیه حتما باید رشته مخصوصی باشه ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یه بار یه مصاحبه خوندم با یه مددکار اجتماعی، که سی سال این طورا تجربه داشت در پرستاری از کودکان بیمار، در واقع همراه کودکان بود تو بیمارستان. میگفت من در برخورد اول، تا در رو باز میکنم و چشمم به چشمای اون بچه می افته، درجا میفهمم مادر داره یا یتیمه. میگفت، تو چشمای بچه های پرورشگاهی انگار هیچ نور امیدی نیست، یه جور خاصی تهی و غمگینه💔

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
یه بار یه مصاحبه خوندم با یه مددکار اجتماعی، که سی سال این طورا تجربه داشت در پرستاری از کودکان بیما ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها حالا یچی بگم .

جالبه واس سرپرستی باید هفت خوان رستم رد کنی

بعد اونروز ی پرونده جنایی دیدم ی راننده آژانس دختره ۱۴ ساله رو ب قتل رسونده بود‌.(دختره ب سرپرستی گرفته شده بوده وقتی نوزاد بوده )

بعد از یک سال خورده ای جنازه پیدا شده بود ک مشخص نبود تجاوزم کرده یا نع . حالا قسمت تلخ ماجرا اینه ب پدر مادرش گفته بودن شما حق قانونی واس قصاص ندارید ‌. مادر اصلی اومده و در ازای پول رضایت داده چون شیشه ای بوده 

یعنی حرف ی معتاد ک بچه رو تو نوزادی ول کرده واسشون ارجح تر بوده 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
میگم کسی اینجا اطلاع داره که آیا میشه هر ماه خوراکی و لباس و اینا بخریم و ببریم مستقیم به خودشون بدی ...

اره عزیزم چند بار بری و رابطه بگیری خودشون میگن بازم بیا فقط ممکنه اولا اذیت بشی و شب از فکرشون نخوابی ب شدت اوایل مثلا شکنجه روحی میمونه انکار تنهایی اونا بخت سرایت میکنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شیرخوارگاه کنار خونه ی ما بعد از چندین سال خالی از نی نی شده هیچ بچه ای نداره داخلش خداروشکر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه بار یه مصاحبه خوندم با یه مددکار اجتماعی، که سی سال این طورا تجربه داشت در پرستاری از کودکان بیما ...

دقیقا منم همینو شنیدم مادر دوستم می‌گفت اوایل ب شدت اذیت شدم از دیدنشون بودن پیششون و دیدنشون و اون چشمای و شل تو خونه باز یاد اون چشما