2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار 5 گفت توی صد سال آینده درستش میکنیم.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مونا: خیر همینیه ک هستهرکی دوس نداره جمع کنه بره

دآرم دنبال یه سایت خوب میگردم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

تبلیغی که پایین صفحه میاد، اونم هر بار که وارد یه تاپیک میشی و میای بیرون، خیلی مسخره‌ست!! 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...