2777
2789
عنوان

حقوقدانا و واردا ب کار طلاق بیان

521 بازدید | 66 پست

ی مشاوره میخام برا وضعیت خاهر شوهرم.لطفا اوننایی ک روال کار رو میدونن و اینک ایا دست خاهر شوهرم ب جایی بند میشه بکن.

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرم شوهرم اسمش مریمه.شهریور میشه دو سال ک عقد کردن اینا هیچ مشکلی باهم نداشتن با هم خیلی خوب بودن و هم دیگه رو دوست داشتن تیر ماه خاهر شوهر بزکه زایمان کرده بود و مریم اومده بود پیشش چون تو دو شهر زندگی میکنن مادر و خاهر شوهرم اومدن ک مواظب خاهر شوهر بزرکه باشن.شوهر مریم نظامیه و فعلا تهرانه مرخصی گرفته بود ب مریم گف بیا بریم مشهد اونم گفته بود خاهرم اینجوریه یکی دو روز دیک بریم.شوهره با مادرش رفتن مشهد بعد یک هفتته  ک اومدن یهویی همه چیز عوض شد

طلاهای مریم پیش من امانت بود ینی مادر شوهرم میگ خونشون امنیت نداره داده بود من نگه دارم.شوهره اومد گف طلاها رو بده منم گفتم اینا امانته باید مادر شوهرم اجازه بده تا بدم زنگیدم بش اونم از همه جا بیخبر گف بده اشکال نداره ب بهانه گرفتن وام از رو طلاها ازم گرفت.مادرشم باهاش بود ولی خونه نیومده بودن.بعدش میرن خونه خاهر شوهرم و شروع میکنن ب داد و بیداد وو دعوا ک من مریمو دوست ندارم مادرش میگ طلاقتو میگیرم ی زن بهتر برا پسرم میگیرم

طلاهای مریم پیش من امانت بود ینی مادر شوهرم میگ خونشون امنیت نداره داده بود من نگه دارم.شوهره اومد گ ...

چه قدر این حرکتا برام آشناس این بلا رو سر یکی از آشناهای منم آوردن مادره نمی ذاشت پسرش زندگی کنه

مادره گفته معلوم نیس تو این دو سال با پسرم چیکار کردی ک همش گریه میکنه و النگو و گوشواره هاشو گ خودشون خریده بودن و در میارن از دستش گوشی تلفنی ک دو هفته پیش با کلی ذوق براش خریده بودو گرفته بوده و رمشو فرمت کرده گفته نمیخام عکسی زات داشته باشم.حال مادر شوهرم بد میشه خاهرشوهرم زنگیده ب شوهرم اونم رفته اونجا دیده حال مادرش بد شده اونام عین خیالشون نیس و این حرفا رو میزنن دست شوهره و مادرشو میگیره از خونه میندازه بیرون

خوب مرده گفته نمیخواد دیگه 

چند تا خانواده بزرگتر دور هم جمع بشن و سر تک تک مسایل جدایی مربوط به طلاق توافق کنن یه مبلغ مهریه - پس دادن طلا- خواهرشوهرت جدا بشه 

اگر در این حین هم متوجه شدید میشه آشتی داد که آشتی شون بدید اگر نه زندگی که با دخالت خانواده شوهر به طلاق برسه همون بهتر شروع نشده تموم بشه

اگر دیدید کاری نکردند میخوان مفت از زیرش دربرن خواهر شوهرت با مشورت یه وکیل بره از دستشون شکایت کنه هم مهریه بذاره اجرا هم اینکه تو عقد پسره نمیاد تکلیفش روشن کنه شکایت مهریه برسه دستشون میرنه مادر شوهره تو شلوارش هر چی مال و اموال هم داره معرفی کنه تا از طریق ثبت استعلام بگیره دادگاه