2777
2789
عنوان

حقوقدانا و واردا ب کار طلاق بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 66 پست

بنظر من خواهر شوهرت بشینه ببینه شوهرش واقعا میره اقدام میکنه یا نه . اگه مصر باشه و اقدام کنه که خواهرشوهرت هیچ کاری نمیتونه بکنه جز مهریش رو بخواد . اگرم نه که بعد یه مدت اشتی میکنن و برمی گردن 

ولی یک زن وقتی ازدواج میکنه اولویت باید شوهرش باشه . اینکه شوهر میگه با من باش ولی زن بگه الان اولویتم کس دیگه هست ( کاری که چندان وظیفه خواهرشوهرت هم نبوده ) خب شوهر دلسرد و ناراحت میشه . کلا خیلی مشکلات خانمها از بی سیاستی و بی تدبیری هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونمون بودم ولی حس کردم ی اتفاقایی بیوفته اخه وقتی اومد طلاها هارو بگیره گف من باید با شوهرت صحبت کنم مریم اصلا اخلاقش خوب نیس اصلا منو دوست نداره و این حرفا من گفتم اتفاقا مریم خیلی هم تو رو دوست داره فقط یکم لج بازه اونم باید مراعاتشو کنی و  کم کم اروم میشه .میدونین اینا هردوتاشون لج باز و اینک جواب همو بدن بودن ینی از هم کم نمیوردن.مریم کوتاه نمیومد.

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
بنظر من خواهر شوهرت بشینه ببینه شوهرش واقعا میره اقدام میکنه یا نه . اگه مصر باشه و اقدام کنه که خوا ...

عجبا این مامان جونشو برده مسافرت اونم تنهایی بده؟؟؟به نظرم خانمه ساده اس باید شبو روز میزد توسره مادرشوهرش که بلکه ادب شه

من خونمون بودم ولی حس کردم ی اتفاقایی بیوفته اخه وقتی اومد طلاها هارو بگیره گف من باید با شوهرت صحبت ...

کلا هر کاری میکنید آرامش حفظ کنید کل خانواده و خاندان خبر دار نکنید یه بزرگتر تماس بگیره با همسر خواهرشوهرت و تایم یه جلسه برای تعیین تکلیف مسایل ست کنه تو جلسه کسی غش نکنه ضعف نشون ندید خواهرشوهرت گریه نکنه در کمال آرامش مسایل پیش ببرید حتی اگر قراره تموم بشهه 

من باورم نمیشد همش ب خاهر شوهرم میگم رابطتون درستمیشه الان دوماهه اینا قهرن تا اینک چند روز پیش یکی از بزرگای فامیل دست شوهره و مادرشو میگیره میبره برا اشتی ب مریمم میگ تو هیچی نگگو تا همه چیز تموم بشه. شوهره برمیداره میگ من میرم دنبال خوشگذرانیم و ازدواج میکنم اینقدم کشش میدم تا خودت بری از مهریه ات بگزری و طلاق بگیری.مادره هم میگ ی زن میگیرم برا پسرم.

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
من باورم نمیشد همش ب خاهر شوهرم میگم رابطتون درستمیشه الان دوماهه اینا قهرن تا اینک چند روز پیش یکی ...

به نفع خواهر شوهرته جدا بشه 'این مادر و پسر از الان شمشیر و از رو بستن

بهترین نوع ممکن خودت باش