2777
2789
عنوان

حقوقدانا و واردا ب کار طلاق بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 66 پست

ما هممون میدونیم زیر سرمادره اس این اتفاقا.مریم بم گف برو پیش وکیل میگ اخه تو دستت ب جایی بند نیس ک چطور میخای مهریتو بگیری .اینقد کشش میدن تا توافقی طلاق بگیری.حالا با این تفاسیر ایا راهی هست ک بتونه مهریشو بگیره؟ یا ن.یاورتون میشه اینا 3 ماه پیش تیکه ها بزرگ جهازش ک باید پسره میگرفتو رفتن گرفتن قرار بود شهریور عروسی بگیرن ک بخاطر اماده نشدن جهاز مریم افتاد برا عید

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مرده گفته نمیخواد دیگه  چند تا خانواده بزرگتر دور هم جمع بشن و سر تک تک مسایل جدایی مربوط ...

ینی امکانش هس ک بتونه مهریه رو بگیره چون گفتن اینقد کشش میدم گ بگذری از همه چیز.و اینک پسره تهرانه اصلا اینجا نیس

بنظر من خواهر شوهرت بشینه ببینه شوهرش واقعا میره اقدام میکنه یا نه . اگه مصر باشه و اقدام کنه که خوا ...

من میدونم رفتار مریم درست نبوده بارها بش گفتم چون رابطون خوبه خیلی وقتا ازم مشوت میگرف گفتم شوهرت اخلاقش اینجوریه روشی ک داری اصلا درست نیس این ی روزی از کوره در میره

لطفا اگ کسی وارده بهم بگ باید چیکار کنه و اینک از چ راهی باید وارد بشیم ک بتونه مهریشو بگیره.هرچند واقعا امیدوارم اینا اشتی بکنن ولی این شوهر بشوو نیس با این مادرش  

اگه باکره نباشه یا بعد عروسی بله اون حرف که پسره گفته تقریبا درسته و میتونه مهریه قسطی کنه و طلاق نده و خودش مجوز ازدواج مجدد بگیره تا خواهرشوهرت مهریه بببخشه و طلاق بگیره . 

اما اگه باکره باشه و در دوران عقد دختر باکره حق حبس داره ( با حبس به معنای زندانی کردن اشتباه نگیرید) یعنی میتونه تا وقتی تمام مهریش رو نگرفته تمکین نکنه و اتفاقا این پسر هست که دستش جایی بند نیست و مجوز ازدواج مجدد هم نمیتونه بگیره . در این مورد که اگه پرداخت اقساط شروع بشه حق حبس از بین میره یا نه مطمین نیستم و دوستانی که وکیلن بهتر میتونن راهنمایی کنن .

ینی امکانش هس ک بتونه مهریه رو بگیره چون گفتن اینقد کشش میدم گ بگذری از همه چیز.و اینک پسره تهرانه ا ...

75 عدد سکه بهش تعلق میگیره تو بدترین حالت هم باید 20 تاش نقد بده باقیش اقساط قاضی ها برای مهریه دختر عقد کرده خیلی حساس تر هستند بالاخره بی هیچی یه اسم گذاشت رو طرف فقط آرامش حفظ کنید یه وکیل خوب تو تهران پیدا کنید 

75 عدد سکه بهش تعلق میگیره تو بدترین حالت هم باید 20 تاش نقد بده باقیش اقساط قاضی ها برای مهریه دختر ...

ما شهرستانیم.ولی شوهرش تهران نظامیه