اعتماذ به نفسم کلا رفته بخاطر جوش و جای جوشام رفتم دکتر گفت راکوتان ۱۸ سالمه گفت تا یع سال باید تحت درمان باشی من شاید بعد یع سال ازدواج کردم یعنی مشکلی چیزی پیش نمیاد چون تو نی نی سایت جوری راجب راکوتان حرف میزنن انگار قرص برنجه اینم بگم باسن و کمرمم جوش داره و اصلا اعتماد به نفس اینکه ازدواج کنم ندارم برای لکام گفت دوسه جلسه لیزر خوب میشن توروخدا بگید چیکار کنم
ای قد راحت نگید بدبخت شدم انرژی منفی ندید با پنبه و سرکه سیب یا سرکه انگور و کمی زرد چوبه مخلوط کن بزن رو جوش ها کلا محو میشن واقعا جوابه امتحان کن اگر دوست نداشتی زردچوبه نزن یه دو بازی امتحان کن نتیجه شو ببنید
ای قد راحت نگید بدبخت شدم انرژی منفی ندید با پنبه و سرکه سیب یا سرکه انگور و کمی زرد چوبه مخلوط کن ب ...
جوشام زیاده با این روشا اصلا درمان نمیشه تا الان ۱۰ م دادم ولی اصلا بهتر نشده که بدترم شده ابرسان کلینیک انواع سرمای اوردینری هزارتا محصول اکسیس وای خیلیییی یعنی هیچی جواب نداده
مصرف کن. چون احتمالا جوشات طوری هست که دیگه راهی جز راکوتان نیست. مصرف این داور برای دوران حاملگی و قبل از اقدام مهم هست. نه یک جوان مجرد. اعتماد به نفس ات هم برمیگرده سرجاش. مرتبط اب بخور، دم افتاب زیاد نباش، چشات خشک شد اشک مصنوعی. سر خود قطع نکن. دوره اش را کامل کن. راستی یک روزی میاد برمیگردی میگی اون موقع ها چقدر قشنگ بودم. چرا به خاطر دو تا جوش خجالت میکشیدیم. چرا فک میکردم جوش تو کمر باعث میشه خجالت بکشم. روزی میاد با همه زیبایی حسرت بودن تو این سن را خواهی کشید. تو الان در اوج خود هستی. برو جلو. جوش رو دماغتم بود بدون تو زیبایی.