2777
2789

مثل دوقلوها 

.

فقط یک مسیله هست یکیشون یک سال عقب میفته ولی مگه قراره توی این یکسال چه اتفاقهایی بیفته .

از طرفی مادر راحتره برای خریدشون ثبتنامشون . برای یکی بودن تکالیفشون . . 

منظورم بیستر برای راحتی کار مادر نیست به طور کلی میگم .

میخوام نظر شما روهم بدونم .................ء،؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم در حق بزرگتره ظلم ميشه. اگر اينطوري دوست داري، كوچيكه يكسال جهشي بخونه، البته نميدونم الان قوا ...

به حهشی خوندنش فک کردم . دقیقا مثل شما نمیدونستم الانم میزارن کسی جهشی بخونه یا نه

دلیلشم بگو لطفا 

دلیلش اولا اینکه اصل خوشم نمیاد بچه ای عقب بیفته از هم سن و سالاش 

از کجا میدونی بعدن بزرگتر شه سنشو بپرسن دوستاش و بفهمن یک سال عقبه بچه اذیت نمیشه

دوما خوب یکی بزرگتره! چرا نباید این سلسله مراتب حفظ بشه

منظورم اینهکه من و خواهرمم اختلاف سنیمون خیلی کمه اما همیشه اون خواهر بزرگه بوده و من کوچیکه ، نمیدونم منظورمو چجوری برسونم ، منظورم اینهکه بزاریم هر کدوم از بچه ها تو جایگاهشون باشن

دلیل دیگه اینهکه به نظرم برای روابط اجتماعی بچه ها خوبه که وقتی میرن هر کدوم دوستان هم سال پیدا کنن ، اگه بخوان مدرسه هم کنار هم و باهم باشن شاید یه قسمتی از رفتار اجتماعی اونجور که باید رشد نکنه

چه بسا که من دوقلوهایی که همکلاس داشتم خوب همیشه با هم بودن یعنی تنها نبودن اما هیچ وقت دوست صمیمی اونجوری که جزو نیازای آدمه نداشتن 

در کل به دختر بزرگه ظلمه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

وا چرا درای درحق بچه ظلم میکنی اونم واسه راحتی

در عجبم والا😐😑😶

من معلمم 

می بینم بچه حتی اونایی که نیم سال دومن رو چطوری و با چه دیدی می بینن

اگر مثلا چیزی رو زود یاد بگیرن میگن خوب معلومه اون بزرگتره

حالا اگرم یاد نگیره دیگه وا ویلاست

خودایا شکور.بوچ بوچ😙😚😘😍