2777
2789
عنوان

بنظرتون بهتر نیست دوتابچه که یکسال تفاو ین دارن ی. باهم برن مدرسه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما يک فاميل داريم که دوتا دختر داره با فاصله يکسال. هميشه ميگه اشتباه کردم بزرگتره را يکسال ديرتر نفرستادم. وقتي بهش مي‌گيم خب بذار کوچکتره جهشي بخونه ميگه توانش را نداره. حالا شما هم با توجه به هوش بچه‌هات تصميم بگير. من که با توجه به اين فاميلمون موافقم که دوتاشون همسال باشن. راستي اينم بگم که مادر اين دوتا دختر همش مدرسه هست و جز انجمن اوليا و مربيان. يعني اصلا به خاطر راحتي خودش نميگه دوتاشون يک کلاس باشند به خاطر پيشرفت بهتر بچه هاش ميگه.

به حهشی خوندنش فک کردم . دقیقا مثل شما نمیدونستم الانم میزارن کسی جهشی بخونه یا نه

از مدرسه يا آموزش و پرورش منطقه سوال كنيد. هر چي فكر ميكنم ميبينم به دختر بزرگترتون ظلم ميشه. اونطوريم كه هر كدوم سر جاي خودشون برن مدرسه، از تجربياتشون استفاده ميكني براي كوچيكه،

بستگی به روحیات بچه هات داره و اینکه چقدر باهم خوبن اما من خودم همیشه دوست داشتم یه خواهردوقلو داشتم ک باهم درس میخوندیم مخصوصا تو سالهای بالاتر خیلی نیازه یکی خلاصه کنه یکی توضیح بده یااگر یکی ی درس و متوجه نشد یاخدایی نکرده مریض شدو غیبت کرد اون یکی بهش توضیح بده و خلاصه خیلی حال میده ادم باابجیش باهم درس بخونه ولی خب حیلیام هستن دوست دارن بادوستاشون باشن تاخواهرشون

اما اگر دخترکوچکت میتونه تحقیق کن یه کاری کن اون جهشی بخونه اینطوری یکسال سختی میکشی ولی در عوض دوتابچه هاتم راضی خواهند بود در آینده بزرگه ک روال طبیعیشو گذرونده کوچیکه ام از خداش باشه ی سال جلو افتاده

فقط یه سوال مگه اموزش پرورش میزاره بچه هارو مدرسه نفرستین؟ک میخواین یکسال دیرتربفرستین؟گیرنمیدن ؟

متی ترانا و نراک...اللهم عجل لولیک الفرج
بستگی به روحیات بچه هات داره و اینکه چقدر باهم خوبن اما من خودم همیشه دوست داشتم یه خواهردوقلو داشتم ...

اره عزیزم خیلی جالبه باهم دیگه درس خوندن و به هم دیگه یاد دادن 

جهشی دومی بنظرم راه حل بهره باشه . 

نمیدونم عزیزم من تا بحال جایی نپرسیدم . امکان اینکه گیر بدن هم هست .

دخترام هنوز کوجولون  . اگه نزدیک مدرسه رفتنشون بود حتما تحقیق میکردم . هنوز سه  سال فرصت داریم . انشالله بتونیم بهتر ین تصمیم رو بگیریم .

من از اوضاع جامعه خیلی میترسم میگم مثلا اگه قراره باهم باشن بهتر هوای هممو دارن باهم میرن ومیان میتونن مراقب هم باشن . مثلا کلاس خصوصی جشنی هم باشه تنها نیستن ک کنترل ونظارت خودمم روشون بیشتره .

وای من خیلی موافقم عالیه واقعا. من خودم الان بچم یه سالشه وباردارم تااون بدنیا بیاد بزرگه یک سال ونیم میشه و.فقط دوس دارم اینم پسرباشه که برا مدرسشون بتونم یکاری بکنم باهم برن یعنی همکلاسی بشن. چه میدونم اون کوچیکه رو جهشی میفرستم.ولی فکرکنم قانون جهشی رو برداشتن.

وای من خیلی موافقم عالیه واقعا. من خودم الان بچم یه سالشه وباردارم تااون بدنیا بیاد بزرگه یک سال ونی ...

اره بنظرمنم خیلی خوبه . انشالله تا چندسال دیگه قانون به نفع ما تغییر کنه