2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی لطفاً بیاین

3736 بازدید | 42 پست

یکی از رفیقام تازه امروز نامزد کرده😍ولی خیلی غصه میخوره می‌گه من چون خود ارضایی می‌کردم میترسم نتونم با شوهرم هم ارضا بشم خیلی حالش بده از خجالت اینکه کسی رو نداره این موضوع رو باهاش در میون بزاره به من رو انداخته ولی منم واقعا سر در نمیارم 🥲

الان فکر کنم میگه حدود 3 ماهه ترک کرده میگه شنیدم اینایی که خودارضایی میکنن نمیتونن دیگه با همسرشون ارضا بشن! منم نمی‌دونستم جوابشو چی بدم ببخشید ها ولی بهش گفتم همون‌جوری که خودت ارضا میشی بگو همون کارو همسرت برات بکنه ولی میگه من به روش بدی عادت کردم نمیتونم به همسرم بگم حالا دیگه نمی‌دونم منظورش چی بود. ولی میگم با اینکه سه ماهه ترک کرده باز احتمال داره نتونه با شریکش ارضا بشه؟دلم خیلی براش میسوزه خیلی پشیمونع🥲

یعنی الان این بنده خدا با اینکه سه ماهه ترک کرده باید قید لذت تو رابطه با همسرش رو بزنه ؟؟

~~~~~لطفااا و خواهشاًاا زیاد موضوع رو بازش نکنین فقط بگید میتونه بازم ارضا بشه با همسرش یا نه؟؟؟؟

فقط اگه میدونین راهنمایی کنین 

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد چه زن وقتی عادت کنن به خود ارضایی دیگه خیلی سخت یا شریک زندگیشون ارضا میشن ،،،

برای شدن که میشه منتهی چون دیگه عادت کردن به یه روش ،،،خیلی سخت میشه 

همین که سه ماهه ترک کرده خودش غالییییه،،،درست میشه 

اگه سال های زیادی کارش بوده بله دقیقا همینه دیگه با همسر ارضا نمیشه

من چجوری اینو بهش بگم🥲💔خداشاهده برگشته بهم میگه میخوام به همین خاطر نامزدیمو بهم بزنم میگه نمی‌دونستم اینجوریه وگرنه هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم یعنی با دکتر رفتن هم خوب نمیشه ؟؟

تا جایی ک من میدونم با همسرش هم سخته ارضا شدن تو حالت طبیعی چون مرد هم باید ببخشید ببخشید با دست ارضا کنه اونو پس بگو سخت نگیره...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
چه مرد چه زن وقتی عادت کنن به خود ارضایی دیگه خیلی سخت یا شریک زندگیشون ارضا میشن ،،،برای شدن که میش ...

ببخشید اگه مثلا ماهی دو سه بار این عمل رو انجام داده باشه باز هم سخته ارضا شدن با شریک زندگیش؟

آخه می‌گه اینجوری نبوده که هر روز هفته این گناهو انجام بده مثلا ماهی یه بار دو بار 

نگران نباشه اصلا . با ماهی دو سه بار که عادت نشده . خیالش راحت باشه . مهم این هس که به اوج برسه  بوسیله شوهرش وقتی رسید بتدریج به هر روشی جواب میده . من سالها داشتم .  ازدواج کردم و چون همسرم گرم بود و خوب مایه می‌گذاشت من به راحتی میشدم حتی بعضی  وقت ها زودتر از او . نگرانیش بیخود هس 

خواهر راجب تاپیک قبلیت 

زنداداش منم خیلی کوچیک بود قرص و شیاف گرفت خیلی خوب و ناز شد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم