2777
2789

باید خوب جوش بخوره تا آبش کامل کشیده بشه،نه در حدی که سیاه بشه.بعد نمک هم بزن،بعد که تو شیشه ریختی یه لایه روغن بکش رو ربت تا کپک نزنه،جای خنک هم بزار

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین کدبانو،مامانم شیشه رو پر از رب میکنه روشو یه لایه نازک روغن جامد میریزه یه نایلون هم میکشه روش بعد سرشو میبنده.

البته چند سالی هست که رب رو میریزه داخل بطری (مثل بطری نوشابه) و همون کارهارو که گفتم انجام میده

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

من که از ی اشنا گرفتم ده کیلو

جرات نکردم  بیرون فریزر بذارم

همرو فریز کردم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

پارسال خودم درست کردم سختم بود با بچه کوچیک

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ایشالا که خراب نمیشه،منم امسال برا اولین بار خودم درست کردم عالی هم شد،مادر شوهرم شاخ در آورد همش میپرسه چطوری درست کردی؟خودت درست کردی یا شوخی میکنی،امروز دیگه واقعا بهم برخورد

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون