2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گوجه ها رو خورد میکنم میزارم یکی دو روز بمونه که یکم له بشه بعد پوستش و تخماش رو با سافی جدا میکنم میشه آب گوجه زلال بعدش ۴،۵ ساعت میزارم بجوشه تا ابش گرفته بشه،در حدی که داره جوشدمیخوره رب از ظرف بپره بیرون

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
چطور استفاده میکنید؟وقتی یخ زده هست

اون مقداری ک لازمه رو از روش بر میدارم سرخ میکنم

چون من مصرفم خیلی زیاد نیست همیشه فریز میکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چه خوب. میشه مختصر و واضح بمنم یاد بدی. ممنون میشم. دوست دارم بلد باشم رب درست کنم

گوجه گوشتی بخر

بشور تمیز حدود شش ساعت بگذار بخشکه که اصلن اب نداشته باشه 

بعد گوجه هارو به قسمتهای کوچک خرد کن داخل قابلمه بزرگ بریز بگذار روی گاز شعله رو کم کن باید به حدی بپزه که کاملن له شده باشه

بعد ابکشی که سوراخهاش ریز باشه رو انتخاب کن وگوجه هارو ازش صاف کن مثه لواشک وبعدش داخل سینی استیل بریز تادوروز تو افتاب بذار

دوتا نکته یکی اینکه هیچ ظرفیت خیس نباشه

دوم اینکه سینی استیل باشه

نمک هم بش بزن