2777
2789
عنوان

حقوق نظامی ها چقدر تقریبا

249 بازدید | 11 پست

واسه یه نفر که ساله ۶ خدمتش منطقه محروم و رسمیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
۱۵

یا خدا چقدر کمه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود 15

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
داییه من با بیست سال سابقه 25 میلیون میگیره

من فکر میکردم ۳۰ به بالاست. طرف خواستگاره

ببین عزیزمازمنی که هم بابام هم داییم نظامیه میشنویخیلی سخته چون همش باید بخاطر ماموریت اکثرا شهراشون ...

این خواستگاره میگه من ۶ سال منطفه محروم بودم دیگه میندازنم منطقه خودم وا نمیفرستن جایی دیگه 

راس میگه

داداشم  با ۱۶ سال  سابقه  ۱۵ تومن میگیره 😑 بستگی  داره  

چی باشه  هوایی  زمینی  دریایی 

هوایی  حقوقش کمه

دریایی  بالاس 

تو چ  بخشی  باشه   پدافند هوایی حقوقش  بالاس 

نیروی  انتظامی  حقوقشون خیلی  بالاس   مثلا تو منطقه محروم ۳۵ میگیرن  اینور  ۲۵