2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم 😭

239 بازدید | 19 پست

بچه ها شدم 35000 تجربی منطقه دو 

بنظرتون مامایی ازاد میارم؟ 🫠💔

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاعی ندارم . حالا نشد هم ایرادی نداره مثلا میتونی بری رو سقف آمبولانس بشینی ویو ویو کنی

مرسی ک حالمو بدتر کردی 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

خیلی وقتا دانشگاه آزاد دیگه کنکور جدایی نداره با کنکور سراسری هست

وای من ورودی ۱۵ سال پیش هستم چقدر قانون ها تغییر کرده اون زمان آزاد کنکور جدا داشت سراسری کنکور جدا،اصلا بدون کنکور نمیشد وارد هیچ دانشگاهی شد الآن خیلی تغییر کرده 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

وای من ورودی ۱۵ سال پیش هستم چقدر قانون ها تغییر کرده اون زمان آزاد کنکور جدا داشت سراسری کنکور جدا، ...

الانم برای رشته های پرطرفدار چه آزاد چه سراسری با کنکور هست ولی کنکورش چندین ساله یکسانه آزاد کنکور جدا نداره اصلا

بله خیلی تغییر کرده قوانین ایرانه دیگه هر سال یه بلای دیگه سر بچه های کنکوری میاره

غم بی پایانم🖤