2777
2789

من ببن این دو تا گیر کردم  نمیدونم کدومو برم . به نظرتون مدرسه عادی برم و کلاس کنکور برم از دهم میتونم رشته های پیراپزشکی رو بیارم یا نه؟ لطفا اگه میدونین دریغ نکنین و بگین

مدرسه ای برو که معلماش خوب باشن اموزشت تکمیل شه بیای خونه تست بزنی

اگه مدرست داغون باشه باید ملیون ها پول  کلاس بدی!

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه ای برو که معلماش خوب باشن اموزشت تکمیل شه بیای خونه تست بزنیاگه مدرست داغون باشه باید ملیون ها ...

والا هر دو این مدرسه ازش تعریف میکنن . به نظرت غیرانتفاعی کارای الکی و تست های الکی کار میکنن؟ یا به درد کنکور میخوره؟

والا هر دو این مدرسه ازش تعریف میکنن . به نظرت غیرانتفاعی کارای الکی و تست های الکی کار میکنن؟ یا به ...

غیر اتفاعی ها که اکثرا چرتن 

سمپاد یا مدارس برتر فقط خوبن من مدرسم دولتی عادی بود 

یسال پشت کنکور موندم کلاس خصوصی رفتم

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
غیر اتفاعی ها که اکثرا چرتن سمپاد یا مدارس برتر فقط خوبن من مدرسم دولتی عادی بود یسال پشت کنکور موند ...

بعدش چی قبول شدین؟ میخوام پیراپزشکی قبول شم . اگه از همین دهم کلاس برم میتونم رتبه خوبی بگیرم؟ درسم خوبه

بعدش چی قبول شدین؟ میخوام پیراپزشکی قبول شم . اگه از همین دهم کلاس برم میتونم رتبه خوبی بگیرم؟ درسم ...

تو اگه از دهم بخونی هدف داشته باشی فقط باید به تک رقمی بودن فکر کنی و رشته های تاپ 

من یکسال پشت موندم رتبم سه رقمی شد 

بنظرمبیرین یه مدرسه فقط پرونده بزارین وامتحان بدین یه پولیم ازتون میگیرن بعد کلاسای مازو ببینید به ص ...

ماز یه الماس دهم بگیری تا سه سال قابل استفاده اس ودیگه پول نمیخادبدی

سلام عزیزم آخرش چیکار کردی گلم رفتی دولتی یا غیرانتفاعی ؟ نظرت چیه راجبشون ؟ ایشالله که به خواستن بر ...

سلام عزیزم . رفتم غیر انتفاعی ‌ واقعا خداروشکر که اومدم غیرانتفاعی ‌ مقامات عالین از همین الان سوال کنکور کار میکنن ولی هیلی سختگیرن ‌. من که راضی ام