2789
عنوان

رابطه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 369672 بازدید | 214 پست

ای جونم شادی عزیزمممممممم نامدار باشه بوووس بوسش کن فردا از عوض من مردی شده دیگه

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جونم شادی عزیزمممممممم نامدار باشه بوووس بوسش کن فردا از عوض من مردی شده دیگه

قربونت برم 

واقعا واقعا واقعا خیلی خوشحال شدم که اسم کاربریت رو دیدم و باهات هم صحبت شدم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اونایی که میگن هفته ای ۳ یا ۴ بار و اونایی که میگن هر شب بچه دار شدید عایا؟؟؟🤔🤔🤔🤔

ما بله هفته ای دو سه بار

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
الان اخطاردریافت کردی؟؟؟

نهههه دیروز،

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
انقدرررر واجبه ؟  اگه اخطار گرفتن یعنی طرح اون مسئله در سایت ، درست نیست

بله حق با شماس.

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بنظر من خجالت و حیا زنها در ررابطه ی هیچ معنایی نداره،،،و همین حیا و خجالت خانوما یکی از دلایل سردی میشه. 

من خودم دوتا بچه دارم.اما ساعت نه اولی رو میخوابونم دومی هم ساعت یازده یا..خلاصه شبها وقتی خواب باشن راحتیم.اما مشکل این مهموناس که هرکی میاد تا صبح سرش تو گوشیه😐هر چی هم تیکه میندازم بابا مگه نگهبانید یا...نمیخوابن😃روز هم که ماشالله ...

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم....