2789
عنوان

فرداشب عروسی دعوتیم بیاید

177 بازدید | 25 پست

بینیمو تازه یکماهه عمل کردم چسب داره کرم پودر اینا بزنم دور و بر چسب که زیر چشامم هست ایراد نداره بنظرتون،،؟میترسم بینیم ورم کنه بدبخت شم🤧😥

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چسب رو بکن آروم میکاپ کن دوباره چسب بزن

چه کاریه خب 😐😂🤦🏻♀️از رو همون چسب بغلای زیر چشمم و کرم میزنم چون واقعا بعد عمل صورتم داغون شد زیرچشام گود شده سیاه اصلا خیلی بد شده ابروهام ریزش کرد خیلی خالی شده ابروهام امروز رفتم آرایشگرم گفت خیلی خالی شده ابروهای

چه کاریه خب 😐😂🤦🏻♀️از رو همون چسب بغلای زیر چشمم و کرم میزنم چون واقعا بعد عمل صورتم داغون شد زیر ...

چرا انقدر بعد عمل داغون شده سر و صورت؟؟

من بعد عمل تازه آب رفته بود زیر پوستم تپل تر شده بودم🤣🤦🏻♀️

دور و ور چسب کرمی میشه بد میشه یکم

عع آخه چسب و باز کنم نمیخام کرم بره زیر چسب چون مواد شیمایی داره کرم میترسم ورم کنه یا عفونت کنه

چرا انقدر بعد عمل داغون شده سر و صورت؟؟من بعد عمل تازه آب رفته بود زیر پوستم تپل تر شده بودم🤣🤦🏻♀️

واقعاً ؟؟,خوشبحالت

نه باباا برا من خیلی داغون شد اصلا منافذ پوستم باز شدن خیلی افتضاح شده لاغر شده صورتم اصلا. ی وضعی نمیدونم فرداشب چطور برم عروسی با این وضع صورت🤦🏻♀️

ببخشید وسط تاپیکتون یه سوال.....من قصد دارم شهریور بینیم و عمل کنم به نظرتون برا مهر که میخوام برم م ...

اوووه تا یکسال که ورم داره😂🤣🤦🏻♀️ولی خب بعد یکماه آره ورمش یکمی میخوابه الان برا من کمتر شده نسبت به اون هفته های اول ولی خب یه روز بلند میشم ورم ندارع ی روز بلند میشم داره خدا کنه فردا از اون روزایی باشه که ورم نداشته باشه😂🤷🏻♀️

اوووه تا یکسال که ورم داره😂🤣🤦🏻♀️ولی خب بعد یکماه آره ورمش یکمی میخوابه الان برا من کمتر شده نسبت ...

انشالله این دوران و به سلامتی بگذرونی و نتیجه ی عملت باب میلت باشه عزیزم.

انشالله این دوران و به سلامتی بگذرونی و نتیجه ی عملت باب میلت باشه عزیزم.

قربونت عزیزم ممنون 🥰😍باب میلم که هست خیلی دوسش دارم خیلی کیوت شده بینیم🥹👌🏻قبلاً قوز داشت الان ی قوس خیلی ملایم خیلی خوبه واقعا امشب رفتم حمام دستم ناخودآگاه رفت سمت بینی فک کردم الان مثل قبل دستم میخوره به قوز بینی دیدم نخیرررر قوز کجا بود خیلی خوشحالم از این بابت 🤣😂