2789
عنوان

رابطه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 369672 بازدید | 214 پست

اینجا کسی هس که خجالت بکشه،درخواستشو به همسرشو بگه؟ و فک کنه اااای وای الان همسرم دربارم چی فک میکنه؟؟

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
اینجا کسی هس که خجالت بکشه،درخواستشو به همسرشو بگه؟ و فک کنه اااای وای الان همسرم دربارم چی فک میکنه ...

من که هر وقت دلم بخواد اگه سرکار باشه بهش اس میدم تا زره رزمشو بپوشه واماده باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظر من خجالت و حیا زنها در ررابطه ی هیچ معنایی نداره،،،و همین حیا و خجالت خانوما یکی از دلایل سردی ...

ما دد اسلام هم داریم که زن باید وقتی پیش شوهرشه لباس حیارو از تن دربیاره.واقعا تاثیرداره.بنظرم مطالعه در رابطه با این مسئله خیلی خوبه.سردمزاجی خانمها واسه آقایون عذاب آوره.

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم....
من که هر وقت دلم بخواد اگه سرکار باشه بهش اس میدم تا زره رزمشو بپوشه واماده باشه

افرین این یکی از راه هاشه..ولی تو رابطه منظورمه،حین رابطه، یچیزی دلتون بخواد. 

🌷🌷تو حق نداری به چیزای منفی فک کنی،تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته🌷🌷😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
ما دد اسلام هم داریم که زن باید وقتی پیش شوهرشه لباس حیارو از تن دربیاره.واقعا تاثیرداره.بنظرم مطالع ...

دقیقا چرا چون خانومای ما انرژی زنانه شون رهاااا نشششده.

اینجا کسی هس که خجالت بکشه،درخواستشو به همسرشو بگه؟ و فک کنه اااای وای الان همسرم دربارم چی فک میکنه ...

من آخرین لحظه که ببینم واقعا آیا مردده یا دیگه مستقیم میگم.اول حموم میرم. با آرایش کردن بعد پوشیدن بهترین لباس و بعد میرم پیشش میشینم هردو خنده مون میگیره😃میشه دیگه نفهمه با این کارها.همیشه وقتی در حال رابطه ای بهش بگو بگو دوست دارم بیشتر باشه و...

حین رابطه هم با هم راحتیم.ولی یکی از دوستام میگفت من سال ها از یه کاری که شوهرم انجام میداد حین رابطه بدم میومد واصلا بهش نگفتم وهمین باعث شده بود کلا سرد بشه وهمش از رابطه فراری باشه.تا اخر توی نامه به همسرش نوشت وگفت .اونم گفت خوب زود تر میگفتی من فکر کردم تو خوشت میاد هی هر دفه هم انجام میدادم.

اگه خودت سعی کنی رابطه رو مدیریت کنی خوب راحت تری.متاسفانه هیچ وقت به خانوما اجازه داده نشده از احساساتشون بگن تو زندگی.ولی اگه طرفت درک داشته باشه نظرت رو میپرسه.من که راضی ام😊

مهم اینه که کیفیت رابطه چطور باشه حتی میشه در هفته یکبار رابطه باشه اما خیلی کیفیتش بالا باشه اینطور ...

آره دقیقا. اینم درسته. هرچند مال ما تقریبا ۴ یا ۵ بار در هفتست ولی کیفیتش بالاست. و این خیلی مهمه

همیشه کاری بکن که به خودت بدهکار نباشی

خب هرچی دلمون بخواد باید بگیم‌. ما راحتیم بهم میگیم. فانتزی هم داریم تا حدودی

به نظرم دو سرد و دو گرم با هم باشن بهتره اينجوري يكيشون عذاب نميكشه ما كه از دسته هاي گرميم هر دومون ...

دقیقا. ما هم هردو گرمیم.بخصوص همسرم که جنوبیه و عرب هستن.